مطالب مختلف و مفید
 
یک شنبه 5 بهمن 1393برچسب:, :: 23:33 ::  نويسنده : سیما فرزانه

به هر طرف که می خواهید نگاه کنید. در هر گوشه ای اثری از آنها می بینید. گوگل تبدیل به فراتر از یک شرکت و موتور جست وجو شده. اسمارت فون های اندرویدی، کروم بوک ها و عینک گوگل میزان استفاده افراد عادی از دیوایس ها را تاحدی خیره کننده افزایش داده اند. همه چیز از یک موتور جست و جوی ساده شروع شد. از تلاش های دیوانه وار دو دانشجوی انصرافی از دانشگاه استنفورد. نابغه هایی که ترجیح دادند به جای نشستن در کرسی های دانشگاهی و نوشتن مقالاتی که تاثیری در زندگی افراد ندارد، کاری واقعی انجام دهند.

گوگل ایکس چیست؟

کوشش برای تغییر و بهبود سبک زندگی سایر انسان ها، ماموریت بیپایان گوگلو بوده. شاید بر خلاف شعارشان آنها کمی شرارت هم به خرج داده باشند. ولی نتیجه عملکردهایشان استثنایی است. آنها از غول های قدیمی صنعت آمریکا هم چیزهای زیادی یاد گرفته اند. از اشتباه بزرگ مایکروسافت با ویندوز فهمیدند که هرگز نباید متکی به یک محصول باشند و از موفقیت های اپل در ترویج اکوسیستم های نرم افزاری استفاده های زیادی کردند. می توان گوگل را با جنرال الکتریک مقایسه کرد. شرکتی که در قرن نوزدهم نوآورترین و جسورترین مجموعه صنعتی در جهان بود.

توانایی جنرال الکتریک در نوآوری و به تولید انبوه رساندن محصولاتش دلیل اصلی موفقیتش بود. مشخصه ای که باعث تفاوت گوگل با رقبایش شده. آنها برخلاف مایکروسافت فقط به یک محصول تکیه ندارند؛ مانند اپل هم نیستند که با کمال گرایی به دنبال محصولاتی عالی باشند. «استیو جابز بارها به ما می گفت شما بچه ها سرتان را شلوغ کرده و کارهای زیادی انجام می دهید.

بهتر است فقط بر یکی دو کار عالی تمرکز کنید؛ اما من فکر می کنم وقتی توانایی اش را داریم، باید کارهای مختلف و بزرگ دیگری را هم انجام دهیم.» لری پیج شاید مثل همتای فقیدش اهل کمال گرایی نباشد اما به همان اندازه جسور و جاه طلب است. جسارتی که به او و سرگی برین کمک کرد تا گوگل را از پشت دیوارهای دانشگاه استنفورد گذرانده و تبدل به نمادی جهانی کند. نمادی که تعریفی از عصر جدید و قرن 21 است.

گوگل ایکس یکی از ابزارهای نیمه مخفی گوگل است. محلی برای فوران خلاقیت کارکنان نابغه این شرکت و تلاقی این نبوغ با مشکلات روزمره بشری. جایی که عده معدودی به آن دسترسی دارند و عده معدودتری می توانند با اشراف کامل درباره آن صحبت کنند. یکی از این افراد لری پیج است. نفر اول گوگل در سه سال گذشته که حالا بیشتر از هر زمانی به گوگل ایکس چشم دوخته. او به قدری درباره پروژه های گوگل ایکس و تکاملشان وسواس دارد که شوخی های زیادی در این باره برایش ساخته شده.

گوگل ایکس چیست؟

یکی از این شوخی ها می گوید که روزی یکی از کارکنان گوگل ایکس موفق به ساخت ماشین زمان شده و برای نمایش شاهکارش پیش لری می رود. وقتی که این دانشمند دنبال پریز برای به برق وصل کردن دستگاهش می گردد، لری پیج با حالتی بی اعتنا از او می پرسد که اصلا چرا باید این ماشین به برق متصل شود؟ این داستان نشان می دهد که میزان توقعات از پروژه های گوگل ایکس تا چه حد بالاست. همه این پروژه ها باید «مون شات» هایی جالب، خارق العاده و البته کاربردی باشند. مون شات عبارت اختصاصی گوگلی ها برای نوآوری های متهورانه ای است که شانس بسیار کمی برای موفقیت دارند، اما اگر موفق شوند دنیا را متحول می کنند.

می توان نخستین مون شات گوگل را موتور جستجوی قدرتمندش دانست. ابزاری که به سادگی رقبای ضعیفی مثل آلتاویستا و یاهو را کنار زدا و تبدیل به انتخاب اول در تمامجهان شد. گوگل به کمک نقدینگی زیاد و مهارت بالای کارکنانش، شانس بالایی برای به ثمر رساندن این پروژه های جالب دارد. پروژه هایی که می توانند نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی همه ما ایفا کنند.

نانوذرات

این یکی از هیجان انگیزترین پروژه های گوگل است؛ جایی که گوگل ایکس می خواهد پنجه در پنجه مرگ انداخته و آن را شکست دهد. گوگلی ها اعلام کرده اند که به دنبال ساخت نانوذرات مخصوصی هستند. ذراتی که می توانند نشانه های بیماری را در سرتاسر بدن پیدا کنند. گفته شده این نانو ذرات به صورت مغناطیسی عمل می کنند. ضخامت آنها به اندازه یک هزارم گلبول قرمز خون است و خودشان را به سطوح مختلف سلولی می چسبانند تا در صورت بروز خطر شناسایی شوند.

یک دستگاه پوشیدنی مغناطیسی هم در این پروژه وجود دارد که برای ردیابی ذرات از آنها استفاده می شود. گوگل بیشتر از صد نفر را مشغول کار روی این پروژه کرده و می گوید به پنج سال زمان برای تکمیل این ایده نیاز دارد. ایده ای که باید در شرایط بالینی و پزشکی مخصوصی هم آزمایش شده تا بتواند برای درمان بیماران استفاده شود. شاید تا آن زمان دانش ما از سلول های سرطانی و اینکه چه پوششی برای این نانوذرات لازم است بیشتر شده و گوگل بتواند طراحی دقیق تری برای این ایده پیدا کند. فعلا قرار دادن این ذرات در یک کپسول حداکثر کاری است که می توان انجام داد. چیزی که قطعا جاه طلبی های مدیران گوگل ایکس را راضی نکرده و آنها دنبال راه حل های کاربردی و مفیدتری هستند.

اتومبیل بدون راننده

گوگل ایکس چیست؟

این واقعا یک خودرو است. اتومبیلی که برای حرکت کردن نیازی به راننده ندارد. هدف از تولید و عرضه این اتومبیل «بهبود شرایط زندگی مردم» از طریق نوآوری در صنعت حمل و نقل عنوان شده است. گوگل در نظر دارد ظرف یک سال این طرح را تکمیل و خودرو بدون راننده را تولید کند. در مرحله اول قرار است حدود یکصد دستگاه از این نوع خودرو تولید شده و پس از کشف و رفع نواقص احتمالی، گوگل تولید انبوه این خودرو را آغاز خواهدکرد. این خودرو تا به حال بیشتر از یک میلیون کیلومتر را در مسیرهای کم ترافیک پیموده و در حال گذراندن آزمون های دیگری برای قبول شدن در شرایط ترافیک شهری است.

گوگل گفته که سرعت این خودرو در ابتدا برای رعایت مسائل ایمنی بیشتر از 40 کیلومتر بر ساعت نخواهدبود و فقط دکمه های تحرک و توقف را برایش نصب کرده. هرچند گروهی معتقدند بهتر است برای شرایط اضطراری امکان کنترل انسانی این خودرو هم وجود داشته باشد. این خودرو، ترکیبی از فناوری حسگرهای راداری و لیزری همراه با دوربین دیجیتال را دارد که به آن کمک می کند در مسیریابی و راندن در جاده ها، موانع را تشخیص داده و از آنها عبور کند.

عینک گوگل

ویژگی ها و کارایی های اصلی عینک گوگل برای بسیاری از متخصصان و کاربران پیگیر دنیای آی تی شناخته شده است. عینک گوگل می تواند عکس و ویدئو بگیرد، ایمیل بفرستد. صفحات وب را در برابر چشم کاربرنمایش دهد، به سرویس های گوگل متصل شود، امکان انجام مکالمات تصویری را فراهم کند و مسیرها را از روی نقشه گوگل ردیابی کرده و در اختیار کاربر قرار دهد. این پروژه هنوز هم به طور کامل تجاری نشده و حتی عده ای آن را شکست خورده می نامند. نگرانی های زیادی هم درباره از بین رفتن حریم خصوصی توسط این ابزار در محافل مختلف ابراز شده. با این وجود گوگل هنوز هم به این پروژه امیدوار است و نگاه طولانی مدتی نسبت به موفقیت آن دارد.

گوگل ایکس چیست؟

سرگی برین بارها در مکان های مختلفی با این عینک دیده شده و یکی از اصلی ترین حامیان این پروژه است. ادغام کردن این عینک در اکوسیستم اندروید و کروم بوک ها می تواند آینده ای هیجان انگیزتر را برایش رقم بزند و البته نیاز به تغییر قیمت آن هم احساس می شود. هزینه 1500 دلاری برای این عینک کمی گران به نظر می رسد و گوگل نیاز دارد که برای فراگیرتر شدنش، مقداری از بهای آن بکاهد.

اینترنت بالونی

به گفته گوگل، از بین هر سه نفر روی کره زمین، دو نفرشان به اینترنت دسترسی ندارند. یا اینکه اتصال آنها از نظر سرعت و هزینه مناسب نیست. بسیاری افراد ممکن است به خاطر همین قیمت های بالا اشتراک اینترنت خود را لغو کنند. گوگل می خواهد مانع خداحافظی این افراد با دنیای اینترنت شود و اینترنت بالونی پروژه نهایی گوگل برای کمک به این دسته از کاربران است. در اولین آزمایش این پروژه 30 بالون به مدت دو هتفه به جو فرستاده شدند و توانستند به خوبی و با کیفیت بالا دسترسی به اینترنت را برای 50 کاربر در نقاط مختلف نیوزیلند تامین کنند.

هر بالون پرشده با گاز هلیوم 15 متر طول دارد و قادر است بیش از صد روز به صورت مستمر به انجام ماموریت بپردازد. نکته جالب توجه سرعت بالای این شبکه است که بنابر آزمایش های انجام شده نوع شبکه آن مانند نسل سوم تلفن همراه یا 3G است و این نکته بیانگر این ویژگی است ک کلیه شهروندان از جمله دارندگان تلفن های همراه قادر به بهره گیری از این شبکه خواهندبود. هر بالون در کنار تجهیزات مخابراتی، مجهز به سیستم ناوبری و پنل خورشیدی است تا بتواند به طور همزمان علاوه بر تامین انرژی موردنیازش، کار مسیریابی و هدایت را هم انجام دهد.

گوگل ایکس چیست؟

پهپادها

در شماره 283 مطلبی را به پهپادها اختصاص داده بودیم. گوگل هم با پروژه وینگ در این زمینه فعال شده و در حال تکمیل ایده هایش در کشور استرالیاست. اعلامیه گوگل درباره این پروژه می گوید که: «وسیله های پروازی بدون سرنشین می تواند راهبردهای کاملا جدید برای حمل و نقل کالا ارائه کند. گزینه هایی ارزان تر، سریع تر، با اتلاف کمتر و با حساسیت محیطی بیشتر به نسبت مواردی که امروز ممکن است.» اما میزان موفقیت گوگل در این پروژه بیشتر به کمک قوانین دولتی وابسته است. پتانسیل های پهپاد برای ارسال کمک ها و بسته های دارویی و غذایی بر کسی پوشیده نیست. ولی مدافعین حریم خصوصی و دولت ها در این باره نگرانی ها و قوانین سفت و سختی دارند. مواردی که از جمله چالش های اصلی گوگل برای به ثمر نشاندن این پروژه است.

لنزهای هوشمند

دیابت اصلا بیماری نادری نیست. از هر 19 انسان یک نفر مبتلا به این بیماری است. قند خون این بیماران باید به طور مداوم مورد نظارت و بررسی قرار بگیرد. اگر قند خون در سطح طبیعی حفظ نشود، در طولانی مدت آسیب های جدی به اعضایی مثل چشم و کلیه ها و سیستم قلب و عروق وارد می شود. در کوتاه مدت هم فرد ممکن است دچار کاهش سطح هوشیاری به خاطر کاهش شدید قند خون یا مشکلات جدی سوخت و ساز شود. حالا گوگلی ها عدسی هوشمندی ساخته اند که می تواند کمک بزرگی برای این دسته از بیماران باشد. این لنز سطح قند خون را با یک تراشه وایرلس کوچک و یک حسگر قند که بین دو لایه لنز قرار داده شده اند، می سنجد و اعلام می کند.

بابک امیرپرویز و برایان اوتیس از پنج سال پیش چنین ایده ای داشتند و آن را به کمک گوگل ایکس پرورش داده و به مرحله اجرا رسانده اند. هرچند که سازمان غذا و داروی آمریکا برای عمومی سازی استفاده از این لنز هنوز مجوزی صادر نکرده و تجاری سازی آن مستلزم همکاری های گسترده تر گوگل با کمپانی های دارویی است؛ اما این قدم مهمی برای کمک به بیمارانی است که شرایط سختی را تجربه می کنند. شرایطی که گوگل می تواند آن را اندکی برایشان ساده تر کند.

گوگل ایکس چیست؟

اینترنت اشیا

درباره اینترنت اشیا پیش از این به طور مفصل مطلبی را کار کرده ایم. گوگل در این عرصه هم با خرید شرکت Nest قدمی حساب شده برداشته است. نست یکی از خلاقانه ترین و جالب ترین استارت آپ های این حوزه است. کار محصولات این شرکت کمک به افراد در خودکارسازی امور روزمره یک خانه است. چیزهایی مثل تنظیم دمای خانه یا تشخیص دود و کمبود اکسیژن و مسائلی از این دست. نست اپلیکیشن خوش ساختی هم دارد که یکی از اصلی ترین دلایل تمایل گوگل به خرید این شرکت بود.

آنها حالا به کمک گوگل منابع و مهارت های لازم برای پیشرفت و بزرگ تر شدن را پیدا کرده اند. چیزی نزدیک به 3 میلیارد دلار برای خرید این شرکت پول خرج شده و گوگل امیدوار است تا با ادغام آن در دیگر پروژه هایش، پیشنهاد جالب تری را برای خرید در اختیار مخاطبانش قرار بدهد. البته عده زیادی هم از اینکه حریم منزل آنها تحت نظارت گوگل قرار بگیرد اصلا خرسند نخواهندشد.

تونی فادل، مدیر نست البته می گوید که هیچ اتفاقی در این زمینه نخواهد افتاد و از ترموستات های هوشمند نست هیچ تبلیغی پخش نخواهدشد. «هیچ اشتراک داده ای وجود ندارد. ما تیم مدیریتی خودمان را داریم. فرهنگ خودمان را داریم. برند خودمان را داریم. پس از این نظر چیزی تغییر نکرده است.» شاید در این مورد زمان قاضی بهتری باشد.

پنج شنبه 2 بهمن 1393برچسب:, :: 23:17 ::  نويسنده : سیما فرزانه

1- دستگاهی همه کاره

در حالی که خیلی ها درصدد اثبات کاربردپذیری بالای تبلت ها هستند و آزمایش های عجیب و غریبی مثل چند ماه استفاده محض از تبلت را هم ترتیب می دهند ولی لپ تاپ سیستم آزادی است که به شما امکان برخورداری از نرم افزارهای زیادی را می دهد، گنجینه ای که حاصل قدمت زیاد پی سی است.می توانید داده ها را بک آپ بگیرید، برنامه های زیادی دانلود کرده یا حتی آهنگ ها و فیلم ها را آزادانه مدیریت کنید.

لپ تاپ یا تبلت؟

2- ظرفیت حافظه دستگاه

تا جایی که حافظه ما را یاری می کند، آی پد 128 گیگابایتی تنها تبلتی است که این ظرفیت بالا را به کاربرش ارائه می کند. سرفیس پرو هم هست ولی حقیقتا دستاهی دورگه به شمار می رود، نه یک تبلت محض.

تبلت های اندرویدی هم که به لطف شکاف حافظه جانبی، انتخاب هایی تا حداکثر 128 گیگابایت (64 داخلی، 64 جانبی) فراهم می کنند اما اینها همه انتخاب های رده بالا بودند.

یک لپ تاپ نه چندان گرانقیمت با حافظه 500 گیگابایت، از این نظر واقعا جلوتر است.

3- انعطاف پذیری و قیمت

برخلاف تبلت هایی که مثل اجداد گلی شان خشک و انعطاف ناپذیر ساخته می شوند، لپ تاپ ها پذیرای تغییرات سخت افزاری هستند. از اضافه کردن رم، انتخاب نوع پردازنده، میزان حافظه، گزینش بین صفحه لمسی یا ساده و سایر موارد خلاصه که فهرست طولانی است. ضمنا برای نصب نرم افزار روی لپ تاپ هم محدودیت خاصی نخواهید داشت و لزومی به وابستگی به اپ استور اپل یا گوگل پلی نیست.

4- وارد کردن دستور و محتوا

این روزها مرز بین تبلت و لپ تاپ کمرنگ تر شده است. لپ تاپ های لمسی امروزی، هم صفحه کلید خوب برای تایپ دارند و هم در صورت نیاز می توان با دست روی نمایشگرشان کار کرد. (البته بعضی ها هنوز ترک پد را بهتر از صفحه لمسی می دانند.)

به عنوان مثال لنوو یوگا، لپ تاپی است که می توان نمایشگر آن را در حالت های مختلف استفاده کرد چون واقعا بدنه نرمی دارد و تا 360 درجه هم می چرخد.

بنابراین برتری مطلق با لپ تاپ ها است. از این گذشته وجود کیبورد لمسی و فیزیکی، یعنی حق انتخاب بیشتر که کاربران برای آن سینه چاک می کنند.

5- قدرت و عملکرد

تقریبا همیشه، لپ تاپ ها پردازنده های سریع تر و گرافیک بهتری نسبت به پسرعموهای لوحی شکل خود دارند. سرعت و درت آی پد و تبلت های اندرویدی نباید باعث فراموشی این نکته شود که iOS و اندروید سیستم عامل های ساده تری نسبت به پلتفرم های دسکتاپ هستندودر اصل برای استفاده از برنامه های ساده تر و با تمرکز مصرف محتوا طراحی شده اند.

امروزه با معرفی چیپ جدید اینتل یعنی هاسول علاوه بر سرعت و قدرت، پی سی ها کم مصرف تر هم شده اند و تولیدکنندگان می توانند دستگاه های کوچکتر و سبک تری بسازند.

چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:, :: 16:13 ::  نويسنده : سیما فرزانه

تا پایان سال آینده میلادی نیمی از تلویزیون های دنیا با استاندارد 4K عرضه می شوند. در آن زمان چنین تلویزیون هایی ارزان تر خواهند بود. خرید آنها در زمان فعلی چگونه است؟

سرعت رشد تکنولوژی در بازار تلویزیون را تنها می توان با لوبیای سحرآمیز مقایسه کرد. مدتی پیش همه درباره تفاوت LED و LCD حرف می زدیم و قبل از اینکه به نتیجه ای برسیم، بازار به تسخیر تلویزیون های سه بعدی درآمده بود.

در چنین مواقعی قیمت همیشه حرف اول را می زند و به عنوان عامل ترسناک نقش ترمز را بازی می کند. آن طوری که گردانندگان بازار می گویند تا پایان سال جاری میلادی نیمی از تلویزیون های بازار را محصولات 4K تشکیل می دهند. این یک استاندارد تصویر جدید است و کیفیتی بیشتر از تلویزیون های تمام HD ارائه می دهد.

آنچه تا به حال باعث شده درباره خریدشان تردید به خرج دهیم، قیمت ترسناک شان است. اگر روزی روزگاری تولیدکننده ها بتوانند تلویزیون های ارزان تری بسازند، وضعیت به چه صورت خواهد بود. آیا پس از خرید یکی از آنها باید بقیه تجهیزاتی که معمولا به یک تلویزیون متصل می کنیم، عوض کنیم؟ محمد سعید بهمنی در سایت آی تی رسان تلاش کرده به بعضی از این سوال ها پاسخ دهد.

تلویزیون 4K بخریم یا نخریم؟

تلویزیون های 4K همانند نمونه های سه بعدی که چند سال پیش بازار را احاطه کردند یا نمونه های خمیده ای که این روزها چشمان شما را خیره می کنند، خاص نیستند.

اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم، این تلویزیون ها پیکسل های بیشتری را در فضای کمتر برای شما نمایش می دهند که نتیجه اش می شود یک کیفیت بسیار بالا با جزییاتی خارق العاده.

بحث در مورد ماهیت 4K بسیار ساده است. این فناوری، وضوح بالاتری نسبت به تلویزیون های تمام HD عرضه می کند. همانطور که گفتیم این تکنولوژی پیکسل های بسیار زیادی را در محیطی بسیار کوچک قرار داده است.

اسمارت فون ها، تبلت هات و لپ تاپ ها همگی از صفحه نمایش هایی با کیفیت وضوح بالا بهره می برند اما تلویزیون های 4K فقط با نمونه های شبیه به خودش قابل قیاس است.

یک تلویزیون استاندارد تمام HD از وضوح 1080 بهره می برد ولی رزولوشن یک تلویزیون 4K برابر است با 3840 در 2160 پیکسل. یکی از دلایلی که نام 4K برای این نوع تلویزیون ها انتخاب شده این است که وضوح تصویر در آنها تقریبا چهار برابر بیشتر از تلویزیون های مرسوم فعلی است.

پیکسل های بیشتر، در حقیقت جزییات بیشتری را به بیننده نشان می دهند. اگر شما یکی از محصولات اپل که از صفحه نمایش رتینا استفاده می کند را در کنار سایر دستگاه های بازتار بگذارید، تا حدودی متوجه منظور ما خواهید شد.

البته اسمارت فون ها، تبلت ها و لپ تاپ ها از این قضیه بیشتر بهره می برند، دلیل آن هم واضح است، چشمان شما بسیار به آنها نزدیک بوده و تفاوت را راحت تر به شما نشان می دهند ولی در تلویزیون ها، به دلیل تفاوت زیاد سایز و البته فاصله ای که با تلویزیون دارید، این تفاوت آنچنان محسوس نیست.

آینده از آن تلویزون های 4K است؟

ایده اولیه 4K بسیار جالب است. صفحات تلویزیون ها باید روز به روز با کیفیت تر شده و جزییات را بیشتر جلوی بیننده بگذارند. شاید در 20 سال اخیر هیچ یک از ما تا این حد از تلویزیون های تمام HD استفاده نکرده باشیم.

البته به جز استفاده ای که از گجت های کوچکتر با صفحات نمایش با کیفیت داشتیم، محصولاتی نظیر اسمارت فون ها، تبلت ها، مانیتورهای رومیزی یا لپ تاپ ها.

این روزها، تلویزیون ها و دستاه های همراهی نظیر موبایل، برای صفحات نمایش محصولاتشان از یک فناوری شبیه به هم استفاده می کنند، پس چرا تلویزیون ها به سوی با کیفیت تر شدن نروند؟

تلویزیون هست، تصویر نداریم

اصلی ترین مشکل تلویزیون های 4K این است که فیلم هایی با این کیفیت یا وجود ندارند یا اگر هستند، قیمت بالایی دارند. محتوای 4K چهار برابر از لحاظ پیکسل ها غنی تر بوده و حجم آنها نیز تقریبا چهار برابر است. لود شدن و پخش این تصاویر، حتی برای کنسول های بازی نیز مشکل ایجاد می کند. هم اکنون نمونه های بسیار کمی از تصاویر 4K وجود دارد اما با گسترده شدن این فناوری به نظر می رسد به زودی بر حجم این فایل ها افزوده شود. البته کمپانی های تولیدکننده نیز نیاز مشتری را فهمیده و به دنبال حل مشکلات این حوزه هستند. با همن چند مورد از آنها را مرور می کنیم.

بلوری: لوح های بلوری هم اکنون به وفور در بازار یافت می شود اما این محصولات هنوز توانایی ذخیره فایل های 4K را ندارنداما به جرأت می توان گفت راه های بسیار کمی وجود دارد تا این دیسک ها نیز بتوانند فایل های حجیم و با کیفیت 4K را در دل خود جای دهند.

گزارش های جدید نشان می دهند که نسل جدید دیسک های بلوری جهت ذخیره و پخش محتوای 4K امسال وارد بازار خواهندش د. البته آن موقع نیاز است که شما نیز دست به کار شده و نسل جدید پخش کننده ها را تهیه کنید. اگر تصمیم گرفته اید پا به پای تکنولوژی جلو بروید، این کار هزینه دارد.

کبال ها و سرویس های جدید تلویزیون: هنوز هیچ شبکه ای وجود ندارد که فیلم هایی را با کیفت 4K پخش کند. احتمالا اگر بتوانیدفیلم های زیادی با این کیفیت پیدا کنید و به آنها بدهید، چنین شبکه ای راه بیفتد. پیش بینی می شود شبکه های 4K در آینده ای نزدیک راه بیفتد و شما به راحتی بتوانید محتوای دلخواه تان را در دسترس داشته باشید.

کنسول بازی: سونی پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان، از این فرمت پشتیبانی نکرده و به این زودی ها نیز خبری از این سرویس نخواهد بود. این کنسول ها هنور در پخش برخی از تصاویر با کیفیت تمام HD مشکل دارندو بعضی از بازی ها تنها با وضوح 720p اجرا می شوند.

با اینکه به این زودی ها خبری از پشتیبانی فرمت 4K توسط کنسول ها نخواهد بود، باید پذیرفت این فناوری به حوزه بازی نیز راه پیدا می کند. البته باید بگوییم این فناوری را بعدها شاید بتوان روی PC هم دید. اگر توانایی خرید کنسول گرانقیمت را نداشتید، می توانید با خرید یک کارت گرافیک که این فرمت را پشتیبانی می کند و اتصال کیس خود به تلویزیون، یک بازی 4K را تجربه کنید.

چرا فعلا نباید برای خریدشان اقدام کرد؟

اگر پول بلااستفاده ای دارید و می خواهید آن را آتش بزنید، بهترین راه خرید یک تلویزیون 4K است. شما با خرید این تلویزیون در مقطع فعلی، تنها می توانید به محتوای بسیار کمی دست یافته و نهایتا چند فیلم کوتاه را با آن مشاهده کنید. در بهترین حالت می توانید با کنسول های بازی نیز به راحتی عناوین تمام HD را اجرا کنید.

تلویزیون های 4K در حال کاهش قیمت هستند. همانطور که این محصولات نسبت به روزی که برای اولین بار در بازار حاضر شدند، قیمت شان متعادل تر شده است، این روند ادامه خواهد داشت.

در نمایشگاه CES امسال مدل های جدیدی از این تلویزیون ها معرفی شد. پس می توانید مطمئن باشید که قیمت مدل های پیشین برندهای معتبر قطعا کاهش پیدا می کند. پس شما نیز در پول خود صرفه جویی کرده اید و شاید با این مبلغ بتوانید کنار آن یک گجت دیگر بخرید.

اگر قصد خرید تلویزیون دارید، فعلا قید محصولات 4K را بزنید. پیشنهاد می کنم منتظر نسل جدید این محصولات باشید. اگر می خواهید برای سال جدید یک تلویزیون بخرید، به راحتی به سراغ محصولات تمام HD بروید و با خرید یکی از آنها، لذت ببرید. اگر هم اکنون یکی از آنها را در منزل خود دارید، از آن استفاده کرده و لذتش را ببرید.

اگر کمی صبر کنید، هم قیمت این محصول پایین آمده و هم محتوای بیشتری برای پخش وجود دارد اما اگر واقعا اصرار داید پول تان را آتش بزنید، می توانید نگاهی به تلویزیون های خمیده بازار بیندازید، حداقل آنها جذاب ترند.

1- Samsung UHD-85S9

قیمت: 62 میلیون و 300 هزار تومان

این تلویزیون سنگین وزن بدنه ای با پوشش فلز برس کاری شده دارد، مجهز به رابط هوشمند سامسونگ است و به وسیله دوربینی که در بالای بدنه و ریموت کنترل هوشمند کنترل می شود. شما می توانید به وسیله کابل شبکه یا ارتباط بی سیم به اینترنت متصل شوید، از Netflix استفاده کنید یا در You Tube کلیپ ببینید.

2- Samsung 65HUC9990

قیمت: 20 میلیون تومان

تلویزین خمیده سامسونگ از انواع ارتباط های بی سیم، کیفیت بالای تصویر و شعاع دید 4.2 متری برخوردار است اما این تمام ماجرا نیست چون شما برای خرید هر محصولی نیازی به دلایل بیشتری دارید. اگر قصد شما از خرید تلویزیون جنبه زیبایی شناسی داشته باشد و به چشم عضوی از دکوراسیون خانه خود به آن نگاه می کنید، انتخاب خوشایندی است اما اگر می خواهید از تمام امکانات این محصول استفاده کنید، باید در نظر داشته باشید که دسترسی به محتوای 4K ساده نیست و باید تا مدتی نامشخص تنها به قابلیت ارتقاط تصویر در این تلویزیون اکتفا کنید.

3- Samsung 48HU8890TV

قیمت: پنج میلیون و 100 هزار تومان

تلویزیون UHD سامسونگ قادر است فیلم های سه بعدی را با کمک عینک Active نمایش دهد. این تلویزیون به همراه چهار اسپیکر و دو ساب ووفر که در بدنه آن جا گرفته، به مجموعه قدرتمند صدا تبدیل شده است. پردازنده آن چهار هسته ای است و می تواند به سرعت آنچه که انتظار دارید را اجابت کند.

در این تلویزیون هوشمند شما به چهار ورودی HDMI، سه درگاه USB، ورودی کامپوزیت، کامپوننت و خروجی صدا دسترسی خواهید داشت که در کنار درگاه LAN برای دسترسی به اینترنت و Wi-Fi داخلی مجموعه کاملی از درگاه های ارتباطی را خواهد ساخت.

4- LG 55UB85000

قیمت: هفت میلیون تومان

یک تلویزیون هوشمند که سیستم عاملی شناخته شده دارد و با رابط کاربری تازه وارد خود تلاش می کند به نیازهای امروزی کاربران پاسخ دهد. اغلب کارها در آن بدون پیچیدگی انجام می شوند و ساده به نظر می رسد.

Webos را می توان به سادگی جزو بهترین تجربه های استفاده از تلویزیون هوشمند دانست. شاید پیش از این نیز با خود فکر کرده بودیم که یک تلویزیون هوشمند باید اینگونه باشد، ساده و راحت و این چیزی است که به نظر می رسد ال جی به آن دست پیدا کرده است.

چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:, :: 16:12 ::  نويسنده : سیما فرزانه

دزدی، دیگر فقط جوراب به سر کشیدن و نردبان گذاشتن کنار دیوار خانه مردم نیست. عصر، عصر دیجیتال است با دزدی های مهندس وار و تمیزش. خط ویژه را یادتان هست که چه جوری طرف با دو سه ساعت نشستن پای اینترنت چند میلیارد پول را جا به جا کرد؟ حالا شما که چند میلیارد ندارید، اما همان اندک مایه ته حساب هم لابد برایتان مهم است. پس توصیه های زیر را بخوانید و جدی بگیرید.

نماد الکترونیکی را بشناسید

دزدی که فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست!

در دام فیشینگ نیفتید

فیشینگ یعنی اینکه دزدان اینترنتی با ایمیل، پیامک یا تلفن خودشان را جای موسسات معتبر جا بزنند و از شما اطلاعات شخصی و رمز کارت های بانکی تان را بخواهند. اغلب آن هایی که قربانی این دزدی می شوند، همان هایی هستند که فکر می کردند بقیه چقدر خنگند که به راحتی رمزشان را لو داده اند! واقعیت این است که دزدها همیشه یک قدم جلوترند و تنها راه نجات کلیک نکردن روی لینک ها و دقت کردن به url و مقایسه دقیق آن با آدرس سایت اصلی بانک است.

نمونه ایمیلی این دزید یک همچین چیزی است. «به علت فعالیت های غیرمجاز، حساب شما در حال بسته شدن است، جهت جلوگیری از تعلیق، حساب خود را بازبینی و تایید کنید. نمونه پیامکی اش هم چیزی شبیه به این: مشترک گرامی شما برنده مبلغ 70 میلیون ریال در قرعه کشی فلان شده اید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت بهمان مراجعه فرمایید.»

مواظب هکرها باشید

دزدی که فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست!

بی خیال اینترنت اکسپلورر شوید و همیشه از نسخه های به روز شده مرورگرهایی مثل موزیلا و گوگل کروم استفاده کنید. درست است که آپدیت کردن ویندوز اینترنتتان را می بلعد، اما به هک شدن سیستم نمی ارزد. بنابراین آن را فعال کنید. استفاده از تنظیمات پیش فرض مودم برای هکرها نشانه خوبیست مبنی بر اینکه مشترک موردنظر فقط قادر به کار کردن با دکمه پاور دستگاه است. پس در اولین فرصت سری به بخش تنظیمات مودم بزنید. آنتی ویروس را هم جدی بگیرید و از نسخه های دارای لایسنس به همراه فایروال استفاده کنید.

در انتخاب رمز عبور خلاقیت داشته باشید

با توجه به کلاهبرداری های گسترده از کارت های بانکی، ابتدایی ترین کاری که باید انجام بدهید تعیین کلمه عبور مناسب است.اولین حدس هر دزدی، اعداد رند شماره شناسنامه، شماره تلفن و سال تولد است.

بنابراین دور این ها را خط بکشید و یک پسوورد آشنا اما غیرقابل حدس برای دیگران را بگذارید. مثلا چهار رقم آخر شماره تلفن خانه قبلیتان. رمز عبور ایمیل و کامپیوتر شخصی را هم ترجیحا طولانی بیشتر از 10 کاراکتر) و ترکیبی از اعداد، حروف کوچک و بزرگ و علامت ها انتخاب کنید.

از رمز عبور خود محافظت کنید

خیر سرتان جوانید پس ساده ترین راه این است که رمز عبورهایتان را به حافظه بسپرید و به فکر ذخیره کردن آن در جاهای تابلویی مثل کانتکت گوشی نباشید. تمام پسوردهایتان را متفاوت از یکدیگر انتخاب کنید تا با لو رفتن یکی از آنها چیزی ته زندگی تان بماند. هیچ وقت از کافی نت و مکان های عمومی وارد اینترنت بانک خود نشوید و در هر مکان و زمانی با کیبورد مجازی دوست باشید. با صدای بلند اعلام کردن رمز عبور به فروشنده برای یک خرید ناقابل هم کار درستی نیست. همیشه خودتان از دستگاه POS استفاده کنید.

دزدی که فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست!

حواستان به موبایل باشد

اگر اهل به اشتراک گذاری عکس هستید اما نمی خواهید اطلاعات شخصی و موقعیت مکانیتان همراه عکس منتشر شود گزینه GPS Camera و Geo Tag را غیرفعال کنید. از هر اینترنت عمومی، هر اپلیکشنی را نصبت نکنید و حتما قبلش سطوح دسترسی آن را بررسی کنید. مثلا دور بازی هایی که برای نصب نیاز به دسترسی به دفترچه تلفن رادارند خط بکشید. یادتان باشد موبایل هم مثل کامپیوتر بدافرازهای مخصوص خودش را دارد پس به فکر یک آنتی ویروس معتبر باشید. خاموش بودن همیشگی بلوتوث و رمزگذاری روی سیمکارت و گوشی هم که نیاز به توضیح ندارد.

چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:, :: 16:9 ::  نويسنده : سیما فرزانه

سوکت های USB جدید، پشت و روی شان یکی است و دیگر دغدغه شما را برطرف می کنند!

همه آنهایی که دو بار از سوکت های USB استفاده کرده باشند، حتما یکبار از این دو تجربه ناموفق بوده و سوکت USB را به اشتباه وارد کرده اند. اما حالا یک شرکت این دغدغه را برطرف کرده است. تصویر بالا از سوکت جدید USB، احتمالاً هیجان  انگیز ترین کابلی است که در نمایشگاهCES ۲۰۱۵ عرضه شده است. این کابل USB پشت و رو شونده از نوع C USB ۳.۱ بوده و با عرضه آن در آینده، دیگر تلاش بیهوده و ملال آور برای جا زدن برعکس یک دیوایس USB به خاطره ها سپرده خواهد شد.

این سوکت به گونه ای طراحی شده که سرعتی تا Gbps ۱۰ داشته باشد و اگر به دستگاه های قدیمی تر متصل شود، می تواند به آسانی سرعت خود را به تناسب تنظیم و بهینه کند. این کابل ها باید به زودی وارد خط تولید شوند. سوکت های USB قدیمی تر که شما در طول چند دهه گذشته به آن علاقه داشته یا از آن متنفر بوده اید، مطمئناً برای یک مدت طولانی باقی خواهند ماند، اما دست کم امید ما به آینده و ظهور این پدیده خواهد بود!

برای مشاهده ویدئو در گجت های اندرویدی و دانلود ویدئو بر روی PC بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

با این ابتکار دیگر فلش USB را اشتباه نزنید!

در صورت بروز مشکل در دانلود ویدئو بر روی دکمه کلیک راست کرده و گزینه Save Link as و یا Save target as را انتخاب کنید.

چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:, :: 16:8 ::  نويسنده : سیما فرزانه

در ادامه بحث و پیگیری و روشن سازی در مورد سایت هایی که به تازگی به صورت غیرحرفه ای خود را جزو سایت های پربازدید ایرانی معرفی می کنند، مناسب دیدیم تا در مورد رنک الکسا و اهمیت آن برای کاربران علاقه مند بنویسیم. سایت های مذکور با رساندن خود به رتبه های پایین در رنک بندی الکسا ادعای پربازدید بودن می کنند. «الکسا اینترنت (Alexa Internet) یکی از زیرمجموعه های شرکت بزرگ آمازون است. الکسا در آوریل سال 1996 کار خود را آغاز کرد و روز به روز دامنه خدمات و فعالیت خود را در سطح اینترنت گسترش داد و امروزه به عنوان یک منبع مفید از داده های وبگاه های اینترنتی شناخته می شود و می توان گفت امتیاز الکسا بعد از پیج رنک گوگل، برای صاحبان سایت ها اهمیت زیادی دارد.»

پاراگراف بالا، تعریف اولیه ای است که ویکی پدیا از شرکت الکسا ارایه داده است.

رنک الکسا چیست و چرا مهم است؟

سایت الکسا در حال حاضر خدماتی را در پنج دسته اصلی ارایه می دهد که این خدمات نیز به نقل از ویکی پدیا به شرح زیر است:

وبگاه های برتر:

در این قسمت وبگاه های پربازدید نمایش داده خواهدشد. برای نمایش وبگاه های پربازدید از سه نوع فیلتر استفاده می شود: جهانی، کشوری و بر پایه موضوع خاص.

مشخصات وبگاه (Site Info)

الکسا طیف گسترده ای از داده های دقیق برای هر وبگاه را دارا است.

واتز هات (What’s Hot)

این قسمت صفحات معروف اینترنت را نشان می دهد و هر پنج دقیقه به روز می شود.

نوار ابزار الکسا (The Alexa Toolbar)

نوار ابزار شناخته شده الکسا که تمام خدمات وبگاه الکسا را به راحتی در اختیار می گذارد.

برای دارندگان وبگاه (For Site Owners)

در این قسمت صاحبان وبگاه ها می توانند داده های وبگاه خود را در الکسا وارد یا ویرایش کنند.

مهم ترین بخش فعالیت الکسا که تقریبا مورد توجه اکثر فعالان وب است، رتبه بندی سایت های مختلف براساس میزان بازدید آنهاست.

اما الکسا این کار را چگونه انجام می دهد؟ در حالی که در اغلب این سایت ها هیچ کدی که الکسا بتواند با استفاده از آن سنجش خود را انجام دهد، وجود ندارد!

جالب اینجا است که در میان کاربران وب فارسی بعضا افسانه هایی در زمینه فعالیت های الکسا شنیده می شود؛ از اتصال سرورهای الکسا به گذرگاه های جهانی اینترنت برای مانیتورینگ کاربران گرفته تا همکاری این شرکت با گوگل برای استفاده از نتایج ابزار گوگل آنالیز در رتبه بندی سایت ها.

در این مقاله نمی خواهیم به رد یا پذیرش این موارد بپردازیم؛ چون احتمال دارد مواردی این چنینی هم در رتبه بندی سایت ها موثر باشند. اما طرز کار واقعی رتبه بندی الکسا چیست؟

الکسا به وسیله نوار ابزار (تولبار) خود، کاربران را مانیتور می کند؛ به این گونه که براساس تعداد کاربرانی که تولبار الکسا را روی مرورگر خود نصب کرده اند و از یک سایت بازدید می کنند، رتبه ای تخمینی به سایت موردنظر تعلق می گیرد.

مسلما با بالا بودن بازدید یک سایت، احتمال بازدید کسانی که تولبار الکسا دارند نیز از آن بالا خواهد بود و آن سایت رتبه خوبی در الکسا کسب خواهدکرد. اما همان طور که مشاهده می شود این آمار کاملا تخمینی است.

با توجه به طرز کار الکسا بعضا مشاهده می شود که سایت های مرتبط با مدیران سایت ها رتبه های خوبی در رنک بندی الکسا دارند؛ چون اکثر مدیران سایت ها تولبار الکسا را روی مرورگرهای خود نصب کرده اند.

با همه کم و کاستی های رنک الکسا، این رتبه بندی توانسته است در سال های اخیر به عنوان یک استاندارد برای اعتبار سایت ها مطرح شود و اغلب آگهی دهندگان از آن برای انتخاب سایت های منتشرکننده آگهی خود استفاده می کنند.

این استاندارد تا حدی پذیرفته شده است که آگهی دهندگان حاضرند آگهی خود را مثلا به جای سایت مرتبط با فعالیت شان با رنک 300 الکسا به سایت غیرمرتبط با فعالیت شان با رنک 100 الکسا واگذار کنند.

رنک الکسا چیست و چرا مهم است؟

علاقه زیاد آگهی دهندگان و آژانس های تبلیغاتی به همکاری با سایت های دارای رتبه های زیر 100 الکسا در ایران، باعث شده تا این رتبه بندی در میان مدیران سایت ها نیز به شدت محبوب و مهم شود؛ تا جایی که حتی برخی از مدیران سات ها با استفاده از روش های نه چندان اخلاقی و حرفه ای درصدد کسب این رتبه ها باشند.

کافی است تا عبارات کاهش رتبه الکسا و افزایش رتبه الکسا را در گوگل جست وجو کنید و نتایج را ببینید.

البته الکسا در دوره های مختلف دست به تغییر الگوریتم خود برای شناسایی سایت های خاطی و حذف آنها از رتبه بندی خود زده است، اما آرزوی پیمودن ره صدساله در یک شب، باعث می شود تا هر روز روش های جدیدتری برای دور زدن روش های قانونی به بازار رقابت رتبه های پایین الکسا وارد و معرفی شوند.

راه حل این مساله می تواند بسیار ساده باشد. در اولین گام، آگهی دهنده ها و آژانس های تبلیغاتی بهتر است تا در کنار رتبه یک سایت در الکسا به مرتبط بودن آن سایت به کمپین تبلیغاتی آنها نیز توجه کنند و چه بسار مورد دوم را در اولویت قرار دهند. ضمن اینکه قبل از سفارش آگهی از مدیر سایت بخواهند که توسط یک آمارگیر معتبر مانند گوگل آنالیز تعداد بازدیدهای صورت گرفته در سایت را به آنها نشان دهند. از این طریق آگهی دهندگان می توانند اطمینان یابند؛ هزینه ای را که می پردازند بابت یک ادعای بی اساس نبوده و نتیجه قابل قبولی از اعتماد خود خواهند گرفت.

در گام دوم اما مدیران سایت ها مسوولند.

آنها باید فکر رسیده به موفقیت های کذایی و زودگذر از طریق روش های غیرحرفه ای را از خود دور کنند و به رقابت سالم بپردازند؛ رقابتی که در آن مهم ترین اصل ارایه بهترین خدمات به کاربران باشد.

اگر مدیر یک سایت خبری یا یک شبکه اجتماعی یا هر سایت دیگری اولویت سایت خود را به جای رسیدن به پول در مدت بسیار کوتاه، جذب مخاطبان از طریق ارایه محتوای باارزش و خدمات با کیفیت و در کنار آن استفاده از روش های متعارف مانند بهینه سازی سایت برای موتورهای جست وجو قرار دهد، علاوه بر اینکه شاهد رشد تولید محتوا و به تبع آن رسیدن به فضای باارزش مجازی خواهیم بود، دیگر نیازی به استفاده از روش های غیرحرفه ای و ثروتمندتر کردن سودجویان نخواهدبود.

چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:, :: 16:7 ::  نويسنده : سیما فرزانه

چین علیه ژاپن

صنایع سنگین میتسوبیشی در سپتامبر 2011 خبر از حمله سایبری گسترده ای داد که قصد آن سرقت اطلاعاتی درمورد موشک ها، زیردریایی ها و راکتورهای اتمی بود که این شرکت طرف قرارداد آنهاست. ژاپنی ها رسما چین را به عنوان عامل حمله می دانستند.

آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران

بدافزار Stuxnet که وظیفه آن تخریب سیستم های الکترونیکی فعال در برنامه هسته ای ایران از جمله سانتریفیوژها بود. نخستین بار در سال 2010 کشف و خنثی شود. اگرچه هیچ کس رسما مسوولیت این بدافزار نمونه های مشابه آن را نپذیرفت، اما آمریکا و رژیم صهیونیستی متهم شماره یک پشت ماجرا شمرده می شوند.

مهم ترین نبردهای سایبری دنیا

ایران علیه هند

گروهی از هکرهای ایرانی در سال 2011 گواهینامه های امنیتی اینترنتی را از شرکت diginotar سرقت کردند. ظاهرا با استفاده از این گواهینامه ها آنها توانستند بخشی از سایت هایی را که به پیامبر اسلام (ص) توهین کرده بودند هک کنند.

چین علیه آمریکا

در سال 2010 حمله ای سازمان یافته به کامپیوترهای گوگل و دست کم 34 شرکت دیگر انجام گرفت که نتیجه آن سرقت اطلاعات مختلفی از اکانت های کاربری گرفته تا اطلاعاتی در زمینه تسلیحات نظامی بود.

آمریکا علیه چین

طبق اطلاعاتی که ادوارد استودن افشا کرده آژانس امنیت ملی آمریکا با رخنه به سرورهای بزرگ ترین شرکت ارتباطات چین یعنی Huawei اطلاعاتی را در مورد مشتریان این شرکت سرقت کرده است.

فرانسه علیه آلمان

«از نقطه نظر سرقت تکنولوژی دست شیطان را از پشت بسته است و آلمانی ها هم این را می دانند.» این را «بری اسماتنی» مدیر شرکت ماهواره ای OHB Technology در یک ارتباط تلفنی گفته بود. این مکالمه را ویکی لیکس در سال 2011 افشا کرد و در آن اشاره شده بود که او شرکت های رقیب را برای به دست آوردن قراردادهای کنترل سیستم های ماهواره ای به سرقت اطلاعات متهم می کرده است.

چین و سیسکو علیه فالون گنگ

گروه مذهبی چینی فالن گونگ در سال 2011 شکایتی را علیه شرکت آمریکایی سیسکو مطرح کرد که بر اساس آن سیسکو با کمک به دولت چین در ردگیری اعضای این گروه قوانین بین المللی را زیرپا گذاشته. آنها مدعی شدند این شرکت با استفاده از سیستم جاسوسی دیجیتالی «گولدن شیلد» در ردیابی اعضای این گروه به دولت چین یاری رسانده است. سیسکو در آن زمان این ادعا را رد کرد.

چین علیه فرانسه

روزنامه «لوموند» در سال 2010 خبر از حمله به شبکه های کامپیوتری شرکت فرانسوی توربو- مکا داد. مهاجمین که ردپای آنها در چین پیدا شد در جریان حمله توانسته بودند اطلاعات حساسی را در مورد سیستم های پیشرانش و قراردادهای آتی این شرکت به دست آورند.

چین علیه لاکهید مارتین

در مارس 2011، هکرهایی که بعد هاردشان در چین شناسایی شد، اطلاعات ای دی های شرکت امنیتی RSA را ربودند. هکرها سپس با استفاده از ای دی های امنیتی تقلبی به سیستم های شرکت لاکهید مارتین رخنه کردند.

لاکهید مارتین علیه کره جنوبی

چندین نفر از درجه داران رده بالای نظامی کره جنوبی متهم شدند که اطلاعات محرمانه دفاعی را برای شرکت آمریکایی لاکهید مارتین ای میل کرده اند. به گفته وکلای کره جنوبی لاکهید از این طریق قصد داشته با مناقصه های تسلیحاتی کره را از آن خود کند.

چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:, :: 16:4 ::  نويسنده : سیما فرزانه

بازار بازی های آنلاین فیس بوکی با سرعت نجومی در حال حرکت است و همین امر هم باعث شده که توجه خیلی از شرکت های بازی سازی به این سمت جلب شود و به قول معروف به یک میدان رقابت جدید تبدیل شود. جالب است بدانید که مثلا در آمریکا بیش از 100 میلیون نفر در شبکه های اجتماعی مشغول بازی هستند و جالب تر اینکه یک بازار 600 میلیون دلاری از محصولات مجازی تولید کرده اند.

زینگا (Zynga) یکی از شرکت هایی است که کلا کارش را با طراحی بازی های شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک و گوگل پلاس شروع کرد و Farm Ville را در ماه ژوئن سال 2009 ساخت که اتفاقا به یکی از بازی های محبوب فیس بوک تبدیل شد. این شرکت در اکتبر سال 2011 تصمیم گرفت که پلتفرم بازی خودش را توسعه دهد تا کاربران بتوانند از طریق آن بازی های شرکت های دیگر را بازی کنند.

چرا بازی های شبکه های اجتماعی اعتیاد آورند؟

اگرچه این پلتفرم که جزو پروژه Z این شرکت بود هنوز به جایی نرسیده، اما پیش بینی می شود که نخستین گام مهم برای زینگا خواهد بود که جور و پلاس اش را از فیس بوک جمع کند و به فضایی فراتر از شبکه های اجتماعی نقل مکان کند. جالب است بدانید که در سال 2011 که هنوز بازی های شبکه های اجتماعی به اندازه اکنون شکل نگرفته بود. زینگاه 12 درصد از درآمد کل فیس بوک را به خود اختصاص داده بود. اما در نوامبر 2012 بود که فیس بوک زیر قراردادش با زینگا زد و همین باعث شد که زینگا در ماه مارس 2013 با سیاست های پلتفرم استاندارد فیس بوک محدود شود.

با این همه خوب است بدانید که زینگا با بازی های شبکه اجتماعی که دارد، ماهانه بیش از 220 میلیون کاربر فعال و پر و پا قرص دارد که این میزان یک چهارم جمعیت 800 میلیونی فیس بوک را تشکیل می دهند.

جایی برای پیرمردها هست؟

همان طور که گفتیم تعداد دختران و پسران شیفته بازی های شبکه های اجتماعی تقریبا یکسان است: 54 درصد پسران و 46 درصددختران در شبکه های اجتماعی بازی می کنند.

بازی های شبکه های اجتماعی نه تنها روند بازی کردن در کاربران را بر هم زده اند، بلکه سن بازی را هم بالا برده اند. شاید باورش سخت باشد، اما میانگین سن افرادی که در شبکه های اجتماعی بازی می کنند، 39 سال است!

چرا بازی های شبکه های اجتماعی اعتیاد آورند؟

جالب تر می دانید چیست؟ اینکه این بازی ها خواب و خوراک را از همه گرفته؛ از جمله کار کردن را. زیر 14 درصد گیمرهای اجتماعی حداقل یک ساعت در طول روز در محل کارشان بازی می کنند!

چرا بازی های اجتماعی؟

آخرین آمار کلی در مورد گیمرهای اجتماعی این است که تعداد 510 میلیون نفر، در شبکه های اجتماعی بازی می کنند. این میزان از سال 2010 تاکنون با رشد چشمگیر 71 درصدی همراه بوده است. نکته مهم بازی های اجتماعی این است که دختران خیلی بیشتر از بازی های موبایلی و کامپیوتری از این بازی ها استقبال کرده اند. البته هنوز تعداد آنها از پسران کمتر است، اما این بار با یک فاصله خیلی کم.

کارشناسان می گویند دلایل کلی که افراد را به گیمرهای اجتماعی تبدیل می کند از این قرار است: - آسایش خاطر و رهایی از استرس و تعاملات اجتماعی، در آمریکا این دلایل کمی متفاوت است: 57 درصد به خاطر کل کل کردن با دوستان شان و 43 درصد به خاطر تفریح و هیجان، بازی های شبکه های اجتماعی را دوست دارند.

سوء استفاده گران اجتماعی

با افزایش تعداد کاربران بازی های شبکه های اجتماعی، تعداد تبلیغات در این فضاها از سال 2009 حدود 60درصد افزایش یافت. مک دونالد، Expedia (آژانس هوایی)، ولوو (خودروسازی) و Century21 (آژانس املاک بزرگ آمریکا) شرکت هایی هستند که از این روند به خوبی سوءاستفاده کردند و تبلیغاتشان را به خورد کاربران دادند.

چرا بازی های شبکه های اجتماعی اعتیاد آورند؟

شکست کنسول ها

با افزایش تعداد کاربران بازی های شبکه های اجتماعی دیگر کمتر کسی به دنبال بازی های کنسولی می رود. چنان که 23 درصد کاربران اعلام می کنند که از زمانی که به جرگه گیمرهای اجتماعی پیوسته اند، دیگر با پلتفرم های دیگر بازی نمی کنند.

تحلیلگران نیز پیش بینی می کنند که به زودی بازار بازی های ویدئویی کنسولی با افت شدیدی همراه خواهندشد.

آلک بالدوین، یک معتاد بازی های اجتماعی

آلک بالدوین یکی از معتادان بازی های اجتماعی است. وی یک بار که سوار هواپیما شده بود، به دلیل اینکه نمی خواست آی پدش را خاموش کند، از هواپیما بیرون انداخته شد. می دانید چرا؟ چون او داشت بازی Words with Friends را با دوستانش بازی می کرد و به هیچ عنوان نمی خواست که بازی اش به تعویق بیفتد. جالب است که فردای همان روزی که خبر بیرون انداختن بالدوین در اخبار منتشر شد، تعداد کاربران بازی Words with Friends 100 هزار نفر بیشتر افزایش یافت. یعنی گیمرهای اجتماعی چنین آدم هایی هستند!

چرا بازی های شبکه های اجتماعی اعتیاد آورند؟

شنبه 27 دی 1393برچسب:, :: 15:58 ::  نويسنده : سیما فرزانه

 

جداسازی تصویر از متن در ورد, ترفندهای ورد

• جداسازی تصویر از متن در word
چنانچه فایلی با فرمت word در اختیار دارید که فایل ترکیب متن و تصویر است، می‌توانید این دو را از هم جدا کنید و در فایلی جداگانه در اختیار داشته باشید.
در ابتدای کار لازم است دکمه آفیس (کلید گردی که در بالای سمت چپ قرار دارد را بزنید تا فهرست آن باز شود.

 

سپس Other formats را بزنید.
Web pages را از میان فرمت‌ها انتخاب نمایید.
مکان مورد نظر را برای ذخیره فایل مشخص کرده و save‌ را بزنید.
اکنون به پوشه‌ای که فایل خود را در آن ذخیره کرده‌اید، بروید.
در این پوشه می‌توانید تمامی عکس‌های موجود را فایل word را مشاهده کنید.

 

 

نحوه ایجاد نیم فاصله در word
یکی از عمده‌ترین مشکلاتی که کاربران word را درگیر می‌کند، ایجاد نیم فاصله در میان حروف و کلمات است که این فاصله نصف فاصله‌ای است که توسط دکمه space وارد می‌شود.
برای ایجاد نیم فاصله در متون فایل word کافی است پس از تایپ متن مورد نظرتان به جای کلید space کلیدهای ترکیبی ctrl+shift+z را همزمان بفشارید و یا از ترکیب کلیدهای ctrl + - استفاده کنید.

 

 

نحوه‌ی نوشتن فرمول‌های ریاضی در Word
ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که هنگام کار با ابزار ورد نیازمند نوشتن فرمول‌های پیچیده‌ ریاضی باشید ولی این قابلیت بطور پیش فرض در ابزار ورد غیر فعال است.
در ابتدای کار لازم است وارد ابزار  Word شوید، سپس Toolbars را از منوی View انتخاب نمایید.

 

در پنجره‌ جدید به سربرگ Commands بروید و Insert‌ را از قسمت Categories به حالت انتخاب درآورید.
و از سمت راست Equation Editor را انتخاب نمایید.
روی آن کلیک کرده و کلید موشواره را نگه دارید.
سپس آن را کشیده و در جایی مناسب از نوار ابزار صفحه‌ی اصلی رها کنید.
حالا باید بر روی دکمه‌ مربوطه کلیک کرده و به سوال مبنی بر نصب آن پاسخ Yes  را انتخاب نموده تا عملیات نصب تکمیل گردد.

از این پس این قابلیت پرکاربرد برایتان فعال خواهد گشت.
منبع:yjc.ir

 

رجیستری ویندوز, پنجره run, آموزش کامپیوتر

اگر با برخی از برنامه‌ها خیلی سروکار دارید و می‌خواهید بدون ایجاد آیکن جدید روی دسکتاپ، سریع به آنها دسترسی پیدا کنید، کافی است نرم‌افزار خود را با یک ترفند ساده رجیستری به منوی کلیک‌راست دسکتاپ اضافه کنید.

 

برای شروع، در نظر می‌گیریم که می‌خواهید از نرم‌افزار Notepad در منوی کلیک‌راست خود استفاده کنید، به ‌یاد داشته باشید این ترفند را برای هر نرم‌افزاری می‌توان به ‌کار برد. نخستین اقدام، باز کردن ویرایشگر رجیستری از طریق ورود به منوی استارت و تایپ عبارت زیر است:

regedit.exe

حال به مسیر زیر بروید:‌

HKEY_CLASSES_ROOT/Directory/Background/shell

 

حالا باید کلیدی زیر کلید shell بسازید، نام آن دقیقا برابر با نامی خواهد بود که در منوی دسکتاپتان نشان داده می‌شود. روی کلید Shell کلیک‌راست و سپس گزینه New Key را انتخاب کنید. حال به کلید جدید نامی را بدهید که تمایل دارید در منو نشان داده شود. در این مثال از Notepad استفاده کردیم.

 

اگر می‌خواهید به این آیتم، کلید Alt را هم نسبت بدهید تا دسترسی سریع‌تری داشته باشید، می‌توانید مقدار Default را در سمت راست تغییر داده و کاراکتر & و کلیدی که می‌خواهید برای آن استفاده شود را تایپ کنید. برای مثال اگر بخواهید با فشردن کلیدهای ترکیبی ALT+N پس از باز شدن منوی کلیک‌راست، نت‌پد باز شود، کافی است کاراکتر N& را وارد کنید.

 

در مرحله بعدی باید دستوری را بنویسیم که برنامه را باز می‌کند. برای این کار روی کلیدی که ساخته‌اید کلیک‌ راست و از منوی باز شده New Key را انتخاب کنید.

 

نام این کلید را command بگذارید. برای کامل کردن این مرحله، باید مسیر کامل نرم‌افزاری که قرار است اجرا شود را وارد کنید. حال روی command در سمت چپ کلیک و سپس روی کلید Default در سمت راست دوبار کلیک کنید تا مقدار آن را ویرایش کنید. حالا می‌توان مسیر فایل را در این محل قرار داد. از این به بعد با کلیک‌ راست کردن روی دسکتاپ، می‌توانید برنامه خود را مشاهده کنید.

منبع:sarzamindownload.com

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مطالب مختلف و مفید و آدرس matalebemofid.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: