مطالب مختلف و مفید
 
چهار شنبه 10 دی 1393برچسب:, :: 21:31 ::  نويسنده : سیما فرزانه

مارک زاکربرگ مدیر عامل فیس بوک می گوید به طور جدی در حال بررسی افزودن دکمه دیسلایک یا ابراز عدم علاقه یا مخالفت با موضوعات به فیس بوک است. افزودن دکمه Dislike یا مخالفت با فیس بوک

دکمه لایک برای ابراز علاقه به موضوعات اولین بار در سال ۲۰۰۹ به فیس بوک اضافه شد و از همان زمان بسیاری از کاربران از مدیران این شرکت خواستند تا گزینه Dislike را هم به این شبکه اجتماعی بیفزایند.

زاکربرگ در اظهارنظرهای تازه خود در مورد برنامه های آتی خود تصریح کرده که در آینده به کاربران امکان خواهد داد تا در مورد هر پست ارسالی احساسات متنوعی را اظهار دارند. اما هنوز مشخص نیست بدین منظور قرار است چه سازوکاری اعمال شود.

برخی کارشناسان نگرانند که افزودن دکمه Dislike مورد سوءاستفاده برخی کاربران قرار بگیرد و آنها با استفاده افراطی از آن وضعیت پرتنشی را در فیس بوک به وجود آورند. به همین علت فیس بوک قصد دارد در این زمینه بررسی های مفصلی را صورت داده و سپس دست به اقدام بزند

چهار شنبه 10 دی 1393برچسب:, :: 21:27 ::  نويسنده : سیما فرزانه

فیلم های بسیاری با این مضمون ساخته شده که وقتی هوش مصنوعی از انسان باهوش تر شود چه می شود

برترین ها به نقل از بی بی سی، بیچاره آدم ها! اگر حرف دانشمندان و مهندسان و هنرمندان نگرانی که روز به روز هم بیشتر می شوند درست باشد، کار آدم ها تمام است.

حتی پروفسور استیون هاوکینگ، فیزیک دان سرشناس بریتانیایی، هم به جمع هشداردهندگان پیوسته. می گوید اگر بشر وسیله ای بسازد، یا نرم افزاری بنویسد، که واقعا هوشمند باشد، معلوم نیست چه اتفاقی بیافتد. نگران است آن روز آغاز پایان کار آدمیزاد باشد.

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

یکی دو ماه پیش الون ماسک، رئیس شرکت تسلا، هم حرف های مشابهی زده بود. گفته بود هوش مصنوعی افسارگسیخته «بزرگ ترین تهدید» برای موجودیت بشر است. گفته بود نگران است عاقبت همه  ما له شدن زیر پاشنه موجوداتی حساب گر و بی عاطفه باشد، موجوداتی با هوش مصنوعی.

یک مورد دیگر پروفسور نیک بوستروم، استاد دانشگاه آکسفورد، است. او هم گفته ممکن است در عرض یک قرن موجوداتی با هوش مصنوعی دنیای  ما را به آخر برسانند.

یا نمونه دیگر، ری کورزوایل، مدیر مهندسی گوگل است. او هم نگران هوش مصنوعی است، هرچند به دلایلی پیچیده تر. او می گوید: «نوشتن الگوریتمی به عنوان الگوی اخلاقی که آن قدر محکم باشد که نرم افزارهای فوق-هوشمند را مقید و مهار کند، کار آسانی نیست.»

این دغدغه در سال های اخیر دست مایه فیلم های بسیاری هم بوده. فیلم هایی مثل ترمیناتور، ماتریکس، یا بلید رانر که در همه  آنها انسان ضعیف در برابر دشمنی هولناک با هوش مصنوعی قرار می گیرد.

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

از نمونه های جدیدتر می توان فیلم «او» اثر اسپایک جونز را نام برد، که رابطه عاشقانه انسان و سیستم عامل را به تصویر می کشد. یا اثر در دست تهیه الکس گارلند به نام "اکس ماشینا"، که به وجه انسانی یک ربات یا آندروید می پردازد. یا فیلم جدید از سری "انتقام جویان"، که در آن قهرمانان داستان با "اولتران" می جنگند – موجودی با هوش مصنوعی فوق العاده که می خواهد بشر را نابود کند و حتما این کار را می کرد اگر قهرمان هایی مثل "تور"، "مرد آهنی" و دیگران نبودند.

حتی در عالم واقع، همین امروز هم نشانه هایی می توان دید که هوش انسان در برابر کامپیوتری که همه توانش را روی یک مسئله مشخص می گذارد، چقدر حقیر است. برنامه های شطرنج کامپیوتری از بهترین شطرنج بازان جهان که بگذریم بقیه انسان ها را به سادگی می برند. حتی یک وسیله ابتدایی مثل موبایلی که در جیب تان است محاسبات پیچیده  را در یک چشم بر هم زدن انجام می دهد.

یک ابرکامپیوتر ساخت آی.بی.ام به نام "واتسون" با بهترین های یک مسابقه تلویزیونی آمریکایی به نام "خطر" بازی کرد و همه را برد. مثال هایی از این دست بسیارند. مثال هایی که کامپیوترها برای مسئله هایی در حوزه های مختلف راه حل های جدید و خلاقانه پیدا می کنند، راه حل هایی که هرگز به عقل ما آدم ها نرسیده بودند.

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

شکی نیست که ماشین ها آرام آرام هوشمندتر می شوند و کارهایی که آدم ها در آن بهتر باشند روز به روز کمتر می شود.

مرگ با هواپیمای بی سرنشین

اما این خطر چقدر جدی  است؟ روزی که بشر اولین برنامه کامپیوتری "حقیقتا" هوشمند را بنویسد، برنامه ای که خودش بتواند نسخه ای هوشمندتر از خودش تولید کند، آیا چنان روزی می توان گفت کار انسان تمام است؟

نیل جیکوبستین، مدیر بخش هوش مصنوعی و رباتیک دانشگاه سینگولاریتی در کالیفرنیا، می گوید ممکن است. می گوید: "به نظرم رسیدن به دستاوردهای اخلاقی از هوش مصنوعی کار آسانی نیست."

به اعتقاد او اگر از همین حالا تلاش کنیم می توانیم جلوی ظهور هوش مصنوعی افسارگسیخته را بگیریم. می گوید باید به پیامدهای کارمان وقتی چیز تازه ای خلق می کنیم بیاندیشیم، و جوامع  و نهادهایشان را برای تغییرات فراگیری که ممکن است پیش بیاید آماده کنیم.

به زبان خودش "بهتر است این کارها را پیش از آن که این فن آوری ها تکمیل شوند بکنیم. قدر مسلم نه هوش مصنوعی نه رباتیک هنوز به مرحله نهایی و تکمیل نرسیده اند. در کل اگر به این که کار کجا ممکن است خراب شود فکر نکنیم، احتمال این که کار خراب شود بیشتر می شود. من معتقدم این امکان را داریم که با جدیت به این پیش آمدهای منفی احتمالی فکر کنیم و تا جایی که می توانیم برایشان لایه های کنترلی بیشتر و فکرشده تر طراحی کنیم."

آن طور که ماری شاناهان، استاد رباتیک ادراکی در امپریال کالج لندن، می گوید، کسانی که در زمینه هوش مصنوعی کار می کنند، هنوز به جایی نرسیده اند که بخواهند برای جلوگیری از لگام گسیختگی ساخته هایشان سیستم های امنیتی تعبیه کنند.

او می گوید: "جامعه متخصصان هوش مصنوعی آن قدرها نگران نیست. به نظر می رسد مردم بیشتر نگرانند. شاید جای درست جایی وسط این دو باشد. در این لحظه قطعا جای نگرانی نیست. فکر نمی کنم در ۱۰-۲۰ سال آینده هم به هوش مصنوعی در سطح هوش انسان برسیم. با این حال شاید بد نباشد محققان حوزه هوش مصنوعی کم کم به مسائلی که استیون هاوکینگ و دیگران طرح کرده اند، فکر کنند."

پروفسور شاناهان معتقد است بزرگ ترین مانع برای ساختن ماشین های حقیقتا هوشمند هنوز به  قوت خود باقی است – این که هوش ماشینی را چطور ایجاد کنیم. می گوید: "هنوز واقعا نمی دانیم بهترین راه چیست. طبیعت را کپی کنیم، یا همه چیز را از اول شروع کنیم."

چارلز استراس، نویسنده داستان های علمی-تخیلی، بر این باور است که در ذات سیستم های با هوش مصنوعی خطری نهفته، اما این خطر صرفا به خاطر این که ماشین از ما بهتر فکر می کند، یا ناگهان می فهمد می تواند به جای دستور گرفتن از انسان دنبال دل خودش برود، به حقیقت نمی پیوندد.

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

آقای استراس می گوید: "هیچ کس ماشین هوشمندی که خودش هدفش را تعیین کند نمی خواهد، چون چنین ماشینی قاعدتا تصمیم می گیرد به جای این که کاری را که ما فکر می کنیم خوب است انجام دهد، مثل آدم ها با یک ظرف چیپس و کنترل تلویزیون در دست روی مبل ولو بشود."

اگر به کارهایی که در حال حاضر در حوزه هوش مصنوعی انجام می شود نگاه کنیم، می بینیم بیشترش روی سیستم هایی متمرکز است که به طور مشخص آن خودآگاهی و اختیاری را که می تواند برای ما آدم ها مشکل آفرین شود، ندارند.

آقای استراس معتقد است هوش مصنوعی – چه امروز، چه در آینده – می تواند خطرناک باشد. اما به خاطر آدم هایی که هدایتش می کنند.

اومی گوید: "از نگاه من بزرگ ترین خطر هوش مصنوعی برای ما از ناحیه آن (موجود) خودآگاهی ست که اهدافش را تعیین می کند."

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

این نویسنده داستان های علمی تخلیی اضافه می کند: "هواپیمای بی سرنشین آدم نمی کشد. آن آدمی که فرمان می دهد به نقطه فلان برو و فلان موشک را شلیک کن آدم می کشد. قصد و نیت آدم ها را باید به پرسش گرفت. همین حالا هم می شود گفت به دوران پسا-هوش مصنوعی قدم گذاشته ایم. با این حال هنوز نپذیرفته ایم که هوش مصنوعی در واقع جایگزینی برای خود ماست – ابزاری که تندتر و دقیق تر فکر می کند، اما نه ضرورتا خیرخواهانه تر."

«کتاب رکوردهای جهانی گینس» که نخستین نسخه آن در سال 1955 چاپ شد، موثق ترین منبع جهان برای ثبت رکوردها و اتفاقات قابل ملاحظه محسوب می شود و هر سال یک نسخه ویژه از این کتاب به چاپ می رسد که در آن رکوردها در زمینه های مختلف تقسیم بندی شده اند. کتاب گینس به قدری شهرت و اهمیت یافته است که این روزها برای آن انواع برنامه های تلویزیونی و رادیویی تولید می شود، مجلات مختلف در این باره به چاپ می رسد و برخی موزه ها فقط برای نگهداری از اشیایی که در این کتاب به ثبت رسیده اند تأسیس شده است.

در همین راستا مرکز Jim Pattison Group به عنوان ناشر اصلی کتاب رکوردهای جهانی، هفته گذشته با ثبت Call of Duty به عنوان بهترین بازی ویدیویی تاریخ اعلام کرد که این روزها رکوردهایی که در زمینه فناوری به ثبت می رسند بیش از دیگر بخش ها برای مردم محبوبیت دارند و البته، در حوزه فناوری بیش از دیگر بخش ها رکورد جهانی ثبت می شود. گروه انتشارات Jim Pattison Group در جریان ثبت این بازی ویدیویی، فهرست آخرین رکوردهای جهانی که در حوزه فناوری ثبت شده اند را نیز منتشر کرد.

بهترین بازی ویدیویی جهان

هفته گذشته Call of Duty به عنوان بهترین بازی ویدیویی جهان وارد کتاب گینس شد و پس از آن بازی Super Mario عنوان دوم و Grand Theft Auto عنوان سومین بازی ویدیویی برتر در طول تاریخ را به خود اختصاص داد. کتاب رکوردهای جهانی برای این انتخاب بیش از 5 هزار کاربر در 140 کشور را در یک نظرسنجی آنلاین شرکت داد تا به بهترین بازی تاریخ جهان رأی دادند. در این اتفاق نام 50 بازی که رکورد بیشترین مخاطبان را شکسته بودند نیز در کتاب رکوردها ثبت شد و در بین 50 بازی برتر جهان Call of Duty توانست عنوان نخست را به خود اختصاص دهد و نام خود را به عنوان بهترین بازی جهان معرفی کند.

لیست رکوردهای فناورانه جدید در کتاب گینس

باریک ترین گوشی هوشمند

شرکت چینی Oppo 30 اکتبر 2014 یعنی حدود دو هفته قبل نام گوشی هوشمند جدید خود موسوم به R5 را به عنوان باریک ترین گوشی جهان در کتاب رکوردهای جهانی ثبت کرد. این گوشی تنها 8/4 میلیمتر ضخامت دارد و تمام امکانات یک گوشی هوشمند پیشرفته را شامل می شود. پیش از این گوشی هوشمند Elife S5. 1 ساخت شرکت Gionee عنوان باریک ترین گوشی هوشمند جهان را در اختیار داشت.

لیست رکوردهای فناورانه جدید در کتاب گینس

بزرگ ترین سطح موزاییکی

شرکت سونی در جریان برگزاری «کنگره جهانی تلفن همراه» در بارسلونای اسپانیا 196 دستگاه گوشی هوشمند Xperia ZL را کنار یکدیگر قرار داد که این سطح در فضایی به مساحت 14متر در 14 متر ایجاد شد. این گوشی ها با یکدیگر سازماندهی شدند تا در نهایت بزرگترین سطح موزاییکی جهان برای پخش نمایش ساخته شود و تصاویر ویدیویی در آن به نمایش درآید.

لیست رکوردهای فناورانه جدید در کتاب گینس

هر دستگاه گوشی هوشمند Xperia ZL نمایشگر لمسی 5 اینچی دارد که تصاویر در آن با کیفیت Full HD پخش می شود و تراکم تصویر در آن 443 پیکسل در هر اینچ مربع است. برای این گوشی هوشمند پردازنده چهار هسته ای با توان 5/1 گیگاهرتز برای هر هسته پردازشگر در نظر گرفته شده است و از دیگر امکانات به کار رفته در آن می توان به رم 2 گیگابایتی و نسخه Jelly Bean سیستم عامل اندروید اشاره کرد.

کوچک ترین شارژر تلفن همراه

کـوچک ترین شارژر مـخصوص تلفن های همراه در جهان Fuel Micro Charger نام دارد که نام آن در کتاب رکوردهای جهانی ثبت شده است. طول، عرض و ضخامت این شارژر به ترتیب 33، 23 و 13 میلیمتر است و البته یک باتری 5C لیتیوم-یونی را در خود جای داده است تا هر زمان که دسترسی به جریان الکتریسیته وجود نداشت بتوان از انرژی ذخیره شده در آن استفاده کرد.

لیست رکوردهای فناورانه جدید در کتاب گینس

این باتری قادر است امکان صحبت کردن با تلفن همراه برای 30 دقیقه را فراهم کند و برای آن سیستم ورودی microUSB در نظر گرفته شده است. کوچکترین شارژر جهان مجهز به باتری داخلی کمی بزرگتر از یک سکه ساخته شده است و شرکت امریکایی Devotec Industries وظیفه طراحی و تولید آن را برعهده داشته است. این شارژر 71 گرم وزن دارد و سه چراغ LED با رنگ های مختلف روی آن تعبیه شده است تا از میران انرژی که داخل باتری ذخیره شده است مطلع شوید.

سبک ترین تلفن همراه جهان

این گوشی تلفن همراه Willcom Phone Strap 2 نام دارد و توسط محققان ژاپنی ساخته شده است. طول، عرض و ضخامت سبک ترین تلفن همراه به ترتیب 70، 32 و 7/10 میلیمتر و وزن آن 32 گرم است. این گوشی هوشمند به نمایشگر OLED مجهز شده است و از کنار بدنه یک آنتن ویژه بیرون می آید که قدرت آنتن دهی گوشی را بالا می برد. نمایشگر این گوشی می تواند تصاویر را با کیفیت 96 در 96 پیکسل پخش کند.

این محصول در سه رنگ مشکی، طوسی و صورتی ساخته شده است و کتاب رکوردهای جهانی نام آن را به عنوان سبک ترین گوشی جهان ثبت کرده است. پیش از این شرکت Modu با ساخت دستگاه 1/40 گرمی خود عنوان تولیدکننده سبک ترین گوشی جهان را به خود اختصاص داده بود.

بیشترین پیامک ارسال شده

«بِل آلیانت» با ارسال بیشترین تعداد پیامک توانست نام خود را در کتاب رکوردهای گینس به ثبت برساند. این دختر جوان کانادایی در ماه فوریه این رکورد را ثبت کرد و طی آن به صورت همزمان به هزار و 72 نفر پیامک فرستاد و پولی که از این راه به دست آورد را به مرکز Bell Let’s برای حمایت از بهداشت و سلامت روان اعطا کرد. رکورد قبلی برای ارسال بیشترین تعداد پیامک همزمان را یک جوان امریکایی ثبت کرده بود که طی آن به 677 نفر پیامک فرستاده بود. لازم به ذکر است کتاب  گینس رکورد مرتفع ترین تماس تلفنی را به نام «راد بیبِر» که یک جوان بریتانیایی است، به ثبت رساند. او با گوشی Moto Z8 موتورولا توانست در ارتفاع 8 هزارو 848 متری در قله اورست تماس تلفنی برقرار کند.

لیست رکوردهای فناورانه جدید در کتاب گینس

بزرگ ترین تماس کنفرانسی جهان

کتاب گینس رکورد بزرگ ترین تماس کنفرانسی تلفنی جهان را در کالیفرنیای امریکا به ثبت رساند. این کنفرانس با همکاری مرکز Broadnet، شرکت مخابراتی The Contact Group and New و شرکت مخابراتی The TeleForum برگزار شد و در آن 16 هزار و 972 نفر در یک تماس تلفنی حاضر شدند و به مدت 10 ثانیه این تماس را برقرار کردند. مرکز Broadnet با ثبت این رکورد نشان داد که خدمات مخابراتی چگونه می توانند در یک زمان در اختیار جمع گسترده ای از کاربران قرار بگیرند. پیش از این رکورد بزرگترین تماس تلفنی کنفرانسی جهان با حضور 10 هزار و 424 نفر در کتاب رکوردهای جهانی به ثبت رسیده بود و البته طول این تماس هم تنها 10 ثانیه بود.

بزرگ ترین گوشی هوشمند جهان

شرکت مایکروسافت برای تبلیغات خود گوشی هوشمندی را در یکی از خیابان های امریکا با نمایشگر 55 فوتی نصب کرد که ارتفاع این نمایشگر با یک ساختمان 6 طبقه برابری می کند. این گوشی هوشمند که به سیستم عامل ویندوز فون مجهز شده است در میدان Herald نیویورک نصب شده است و تمامی امکانات یک گوشی هوشمند معمولی را شامل می شود. شرکت مایکروسافت این گوشی هوشمند عظیم الجثه را برای تبلیغ نسخه جدید سیستم عامل تلفن همراه خود راه اندازی کرد و البته، ساخت آن چندین ماه طول کشید. مایکروسافت بر این باور است که ویندوز فون نگاه کاربران به دنیای تلفن همراه را تغییر داده است و به همین خاطر این گوشی بزرگ برای تغییر نحوه تبلیغات تلفن همراه ساخته شده است.

لیست رکوردهای فناورانه جدید در کتاب گینس

گران ترین شماره تلفن همراه

طی یک مزایده که چندی پیش در شهر دوحه پایتخت کشور قطر برگزار شد، شماره تلفن همراه 6666666 به قیمت 10 میلیون ریال قطر(75/2 میلیون دلار) فروخته شد. این مزایده را شرکت مخابراتی Qtel برگزار کرد و با این اتفاق گران ترین شماره تلفن همراه در جهان را وارد کتاب رکوردهای جهانی کرد. این مزایده با قیمت پایه یک میلیون ریال قطر آغاز شد و در همان ثانیه اول یک فرد پیشنهاد خرید آن را به قیمت 10 میلیون ریال قطر اعلام کرد. «والد محمد السید» خرید شماره تلفن همراه 6666666 اعلام کرد که از این اتفاق احساس رضایت کامل می کند و معتقد است که پرداخت این مبلغ برای به دست آوردن این شماره کاری منطقی بوده است.

لیست رکوردهای فناورانه جدید در کتاب گینس

از دیگر رکوردهای فناورانه که در کتاب گینس به ثبت رسیده است می توان به بزرگترین گوشی هوشمند اندرویدی، قوی ترین گوشی هوشمند جهان، گران ترین گوشی جهان، ارزان ترین گوشی جهان و... اشاره کرد.

این روزها بسیاری از مدیران وبسایت ها در نظر دارند تا نسبت به محافظت از سایت خود دید بازتری داشته باشند و البته که باید هم همینگونه باشد چرا که امروزه مسئله هک و امنیت وبسایت ها بسیار مهم و مورد توجه است و باید به آن به خوبی دقت شود.

امنیت بیشتر برای فعالیت آنلاین در وب سایت

امنیت بیشتر برای فعالیت آنلاین در وب سایت

هر کسی که بر روی محیط آنلاین در حال انجام امور خود می باشد باید بداند که همیشه در معرض حملات خطرناک از سوی افراد سودجو می باشد و هیچ گاه امنیت وبسایت خود را نمی تواند به ۱۰۰ درصد برساند چرا که همیشه یک نفر هم که شده یافت می شود تا نایاب ترین باگ ها را پیدا کرده و از طریق آن شروع به هک سایت شما کند.

در ابتدا باید بدانید که وبسایت شما برای چند نفر ساخته شده و در واقع قرار است تا چند نفر مدیریت وبسایت شما را به عهده گیرند و آن را هدایت کنند؟

دانستن اینکه واقعا برای حفظ امنیت سایت خود باید چه نکاتی را بدانیم خود امری مهم و ضروری است. اولین کاری که برای رعایت قانون کپی رایت باید به آن توجه کنید این است که یک لوگو برای سایت خود تعیین کنید . در این صورت باعث می شود تا افراد سودجو نتوانند به راحتی از وبسایت شما و مطالب آن بدون ذکر منبع استفاده کنند . حتی می توانید لوگوی سایت خود را بر روی تمامی فایل های موجود در سایت خود به صورت کمرنگ بیاندازید تا بتوانید صحت سایت خود را تعیین کنید.

اما حال فرض کنید که افرادی از مطالب سایت شما بدون ذکر منبع استفاده کردند و یا تعدادی از طراحی های هنری شما در سایتتان را بدون مجوز در سایت خود استفاده می کنند .

اولین اقدامی که باید در برابر این حرکت ها انجام دهید این است که سعی کنید یک شماره تماس و یا یک راه ارتباطی مثل ایمیل و… پیدا کرده و به صورت کاملا مودبانه با طرف مقابل خود صحبت کنید . شاید طرف مقابل خود از انجام این کار خود آگاهی ندارد و نمی داند که کپی طرح ها در وبسایت امری غیر قانونی تلقی می گردد.

اما اگر باز هم طرف مقابل خود را برای توقف ادامه کار راضی نکردید باید از راه قانونی اقدام نمایید .شما حتی می توانید از طرف مقابل خود بخواهید که چرا باید طرح های شما را بدون اجازه بردارد و کپی کند؟

راه ها و چک هایی وجود دارد که می تواند در این راه مفید و ضروری باشد:

Companies house web check

برای اینکه بتوانید کمپانی های دیگر را که با اسامی مشابه شما رجیستر شده اند از سایت wck2.companieshouse.gov.uk استفاده کنید. از زمانی که این چک رونق پیدا کرده است این ریسک هم کاهش پیدا کرده و چیزها در اینترنت تغییر پیدا کرده است . اگر در این سایت یک کمپانی شبیه به برند شما ثبت شده باشد و کالاهایی مشابه با کارهای شما ارائه می دهد مطمئن باشید که خطر سو استفاده از طرح های هنری شما وجود دارد.این موضوع می تواند به شدت روی هدر رفتن زحمات شما برای تشکیل برند خود بسیار تاثیر گذار باشد.

Domain name check

می توانید با یک جست و جوی ساده در گوگل برای domain name check  تعدادی ابزار سودمند نظیر whols search که شما را قادر می سازد متوجه شوید که آیا اسامی دامنه مشابه با شما اخیرا توسط رقبای خود به تملک درآمده است و آن را در اختیار شما قرار می دهد.

Trademark search

بررسی و جست و جو در سایت intellectual property offlice شما را توانا می سازد تا متوجه شوید که آیا شخص دیگری کلمه یا عبارت و یا لوگوی مشاهبهی که شما در فعالیت تجاری خود استفاده می کنید بهره می گیرد یا خیر . البته اگر به جست و جوی بیشتری نیاز داشتید باید با دقت بیشتری بر روی مفاهیم مشابه باشید.

برای اینکه بتوانید امنیت بیشتری را برای فعالیت آنلاین خود داشته باشید به سایت www.lawblacks.com مراجعه کنید.

در پی آغاز پالایش هوشمند، از اوایل هفته جاری صفحات غیراخلاقى شبکه اجتماعی اینستاگرام فیلتر شده است. این در حالی است دسترسی به دیگر صفحات این شبکه اجتماعی کماکان بدون تغییر امکان پذیر است.

آغاز فیلترینگ هوشمند با مسدودسازی صفحات غیراخلاقی اینستاگرام

از سوی دیگر با موفقیت در دسترسی به امکان مسدودسازی فقط محتوای مجرمانه، نیاز به فیلترکردن کامل ابزارها پیام رسان و شبکه های اجتماعی از بین رفت و همچنان امکان استفاده به جا از این ابزارهای ارتباطی برای کاربران فراهم خواهد بود.

دو شنبه 8 دی 1393برچسب:, :: 17:3 ::  نويسنده : سیما فرزانه

آپدیت آفلاین آنتی ویروس خوب است یا نه ؟

در این یادداشت میخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که آیا آپدیت آفلاین خوب است یا نه ؟ و اگر در شرایطی خوب است برای کدام ضد ویروسها ؟

به عقیده ما آپدیت و بروزرسانی آنلاین بهترین ، کاملترین و مطمئن ترین روش برای آپدیت و بروزرسانی آنتی ویروس است و بهتر است به هر روشی که شده به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کرده و آنتی ویروس خود را آنلاین و بی واسطه آپدیت و بروزرسانی کنید .

آپدیت اولیه مهمترین بخش آپدیت است که البته حجیم ترین آپدیت را نیز شامل می شود ، ولی اگر به هر دلیلی در منزل به اینترنت پر سرعت دسترسی نداشتید ، پس از آپدیت اولیه در مکانی بجزء منزل ( و با اینترنت پر سرعت ) حداقل روزی ۲ مرتبه برای بروزرسانی آنتی ویروس به اینترنت وصل شوید تا عملیات بروزرسانی انجام گیرد .

امروز بیشتر شرکتهای عرضه کننده آنتی ویروس اقدام به حذف ویژگی آپدیت آفلاین نموده اند و آپدیت و بروزرسانی را فقط به طور مستقیم و آنلاین ارائه می دهند .

حتی برخی شرکتها پا را از این نیز فراتر گذاشته و فرآیند نصب آنتی ویروس را نیز فقط به صورت آنلاین در اختیار مشتریانشان قرار می دهند .

نکته دیگری که وجود دارد این مسئله است که امروز آنتی ویروسها با تکنولوژی های مختلفی از جمله کلود اقدام به شناسایی تهدیدات سایبری و ویروسها میکنند و تکنولوژی های جدید با روح آپدیتهای آفلاین و قدیمی تناقض دارد .

ولی اگر به هر دلیلی میخواهید آنتی ویروس خود را به صورت آفلاین آپدیت و بروزرسانی نمائید باید چند نکته اساسی را در نظر بگیرید.

اولین و مهمترین نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که فایل آپدیت آفلاین را فقط و فقط از وب سایت خود شرکت تولیدکننده ضد ویروس دانلود کنید .

دقت کنید تا فایل آپدیت دقیقآ برای همان نسخه از آنتی ویروسی که استفاده میکنید توصیه شده باشد .

البته این توصیه باید مستقیمآ در وب سایت شرکت تولیدکننده آنتی ویروس قابل مشاهده باشد و نه وب سایتها و وبلاگهای متفرقه.

دریافت توصیه و فایل آپدیت آفلاین از وب سایتهایی بجزء وب سایت اصلی سازنده آنتی ویروس نه تنها باعث می شود امنیت شما با خطر مواجه شود ، بلکه اصالت آنتی ویروس را نیز از درجه اعتبار ساقط کرده و ضد ویروس دیگر قادر نیست به وظایفش عمل کند .

توجه داشته باشید شرکتهای تولید کننده آنتی ویروسی که راهکار آپدیت آفلاین را ارائه کرده باشند علاوه بر فایلهای آپدیت ، راهنمایی های لازم را نیز از طریق وب سایت پشتیبانی در دسترس کاربران قرار داده اند .

در صورتی که سوالات بیشتری دارید با شرکتی که مسئول گارانتی و پشتیبانی آنتی ویروستان را بر عهده دارد تماس بگیرید .

 

برای شما کاربرانی که همیشه به دنبال آخرین قیمت کالاهای دیجیتال در بازار هستید، لیست قیمت تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و دوربین دیجیتال را به همراه عکس و مشخصات فنی آنها را برایتان آماده کرده ایم.

 

این لیست قیمت در تاریخ ۹۳/۰۹/۰۸ به روز رسانی شده است.

 

قیمت روز تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ در بازار

موبایل

مدل

قیمت (تومان)

SONY

Sony Xperia C3 Dual SIM

885,000

Sony Xperia M2

660,000

Sony Xperia E1

280,000

Sony Xperia Z2

1,360,000

Sony Xperia T2 Ultra dual

800,000

Sony Xperia C Dual SIM

665,000

Sony Xperia Z1 Compact

1,120,000

Sony Xperia ZR

790,000

Sony Xperia Z

975,000

Sony Xperia Z1

1,225,000

Sony Xperia L

550,000

Sony Xperia Z3 Dual SIM

2,000,000

Samsung

Samsung Galaxy Note 3 N900 32GB

1,520,000

Samsung Galaxy Note 3 Neo 16GB

1,185,000

Samsung Galaxy Core 2 Duos

450,000

Samsung Galaxy Grand Neo Duos

590,000

Samsung Galaxy S3 Neo

730,000

Samsung Galaxy Star S5280

245,000

Samsung Galaxy S5 16GB

1,515,000

Samsung Galaxy S Duos2

370,000

Samsung Galaxy Grand 2 Duos

795,000

Samsung Galaxy S3 Mini

470,000

Samsung Galaxy S4 Mini

800,000

Samsung Galaxy Ace 3 Dual SIM S7272

430,000

Samsung Galaxy Win Duos

610,000

Samsung Galaxy S4 I9500 16GB

1,025,000

Samsung Galaxy S5 Mini

1,085,000

Samsung Galaxy Star 2 Plus Duos G305

330,000

Samsung Galaxy Ace 4 Lite DUOS

259,000

Samsung Galaxy Alpha

1,550,000

Samsung Galaxy Note 4 N910H 32GB

2,160,000

ASUS

Asus Zenfone 5

820,000

Asus Zenfone 4

620,000

APPLE

Apple iPhone5s 32GB

2,200,000

Apple iPhone5s 16GB

1,980,000

Apple iPhone 5C 32GB

1,620,000

Huawei

Huawei Ascend G6

545,000

Huawei Ascend Y330

230,000

Huawei Ascend Y530

405,000

Huawei Honor 3X Dual SIM

760,000

Huawei Ascend P7

1,000,000

Huawei Ascend G630

480,000

Huawei Honor 3C Dual SIM

595,000

Huawei Ascend Y600

330,000

Huawei Ascend G730

470,000

Huawei Ascend Y511

330,000

Huawei Ascend P6

835,000

Huawei Ascend Y220

185,000

Huawei Ascend Y221

215,000

HTC

HTC Desire 601 Dual SIM

795,000

Nokia

Nokia 107 Dual Sim

105,000

Nokia 108 Dual Sim

105,000

Nokia 206

175,000

Nokia 105

70,000

LG

LG G3 16G

1,625,000

LG G3 Beat Dual SIM

935,000

LG L80 Dual SIM D380

600,000

LG L70 D320

438,000

LG L70 Dual D325

485,000

LG L90 D405

610,000

LG G2 mini Dual D618

270,000

LG L40 D160

270,000

LG Optimus G Pro Lite Dual SIM

820,000

LG G2 32GB

1,350,000

LG L30 D125 Dual SIM

215,000

LG L50 D221 Dual SIM

365,000

LG G3 32GB

1,725,000

LG Nexus 5 16GB

1,090,000

LG L40 Dual D170

265,000

BlackBerry

BlackBerry Q10 16GB

930,000

BlackBerry Z30 16GB

1,370,000

BlackBerry Z10 16GB

720,000

BlackBerry Z3

840,000

TwinMos

Twinmos SKY V501 Dual Sim

550,000

CAT

Caterpillar B25

495,000

Caterpillar B15

1,200,000

Motorola

Motorola MotoX 16GB

1,520,000

 

 

قیمت روز تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ در بازار

 

 

لپ تاپ

مدل

قیمت (تومان)

ASUS

ASUS X550LD i7 6 1T 2G

2,470,000

ASUS X550LD I5 6 1T 2G

2,160,000

ASUS X550LD I5 4 1T 2G

2,080,000

ASUS X450LD I7 8 1T 2G

2,490,000

ASUS X450LD I5 4 1T 2G

1,920,000

ASUS X552CL I3 4 500 1G

1,640,000

ASUS X552CL 2117 4 500 1G

1,440,000

ASUS X553MA 2830 4 500 INTEL

1,180,000

ASUS X553MA 2830 2 500 INTEL

1,120,000

ASUS X453MA 2830 2 500 INTEL

1,100,000

ASUS X452CL 2117 4 500 1G

1,350,000

ASUS G750JH I7 12 1T 3G

6,950,000

ASUS X450LD i7 4 1T 2GB

2,230,000

ASUS K451LN i7 6 1T 4GB

2,710,000

ASUS N550JK I7 8 1.5T 4G

3,790,000

ASUS N56JN I7 8 1T 2G

3,090,000

ASUS K551LN I7 8 1T 2G

2,650,000

ASUS K551LN I7 6 1T 2G

2,620,000

ASUS K551LN I5 6 1T 2G

2,300,000

ASUS X550LD I5 4 750 2G

1,860,000

ASUS F550LD I7 6 1T 2G

2,630,000

ASUS X452CL 2117 4 500 1G

1,350,000

ASUS X452CL I3 4 500 1G

1,540,000

ASUS G53SX I5 6 750 2G

2,630,000

ASUS N56JN I7 8 1T 4G

3,290,000

ASUS K451LN I7 6 1T 2G

2,620,000

ASUS N56JK I7 8 1T 2G

3,210,000

Asus N56jk I7 8 1T 4G

3,450,000

Asus X455LD I5 6 1T 2G

2,060,000

ASUS X555LD I5 6 1T 2G

2,160,000

ASUS G56JK I7 12 1T 4G

3,850,000

ASUS X451MA 2920 2 500

1,030,000

ASUS X550LD I3 4 1T 2G

1,770,000

ASUS UX32LN I7 8 1T 2G

3,600,000

Lenovo

Lenovo Essential G505 A6 6 1T 1G

1,630,000

LENOVO G5070 I7 6 1T 2G

2,140,000

LENOVO G5070 I5 6 1T 2G

1,910,000

LENOVO G5070 I5 4 500 2G

1,770,000

LENOVO G5070 3558 4 500 2G

1,290,000

LENOVO G510 I7 8 1T 4G

2,600,000

LENOVO G500 I3 4 500 1G

1,380,000

LENOVO ThinkPad E531 I5 6 1T 2G

1,950,000

LENOVO ThinkPad E531 I5 4 500 1G

1,680,000

LENOVO FLEX2 I7 8 1T 4G

2,910,000

LENOVO IdeaPad Z5070 I7 8 1T 4G

2,590,000

LENOVO IdeaPad Z5070 I5 6 1T 4G

2,250,000

LENOVO G510 I3 4 500 2G

1,500,000

LENOVO E431 I7 8 1T 2G

2,480,000

LENOVO IdeaPad Z510 I7 6 1T 2G

2,410,000

LENOVO IdeaPad Z510 I5 6 1T 2G

2,049,000

LENOVO B5070 2957 2 500 INTEL

930,000

Lenovo ThinkPad E531 I7 6 1T 2G

2,360,000

Lenovo ThinkPad E540 I3 4 500 2G

1,660,000

Lenovo ThinkPad E540 I5 6 1T 2G

2,110,000

Lenovo Essential G500 I3 4 500 INTEL

1,320,000

Lenovo B5070 I5 4 500 2G

1,720,000

Lenovo IdeaPad S510p I7 8 1T 2G

2,100,000

Lenovo Ideapad S2030 2830 2 500 INTEL

930,000

ACER

ACER Aspire V5 561G i7 8 1T 2GB

2,320,000

ACER E1 572 I5 6 1T 2G

1,830,000

ACER E1 572 I5 4 500 2G

1,650,000

ACER E1 572 I5 4 500 1G

1,550,000

ACER E1 572 I3 4 750 2G

1,520,000

Acer Aspire V5 561G i5 6 1T 2G

1,810,000

ACER E1 572 I7 4 750 2G

2,040,000

Acer Aspire E1 572G I5 4 1T 2G

1,690,000

DELL

DELL INSPIRON 5537 I5 6 1T 2G

1,950,000

DELL INSPIRON 5537 I5 4 500 2G

1,800,000

DELL VOSTRO 5470 I5 4 500 2G

2,150,000

DELL INSPIRON 3537 I5 4 750 2G

1,820,000

DELL INSPIRON 3521 I3 4 500 1G

1,440,000

DELL INSPIRON 3521 I3 4 500 INTEL

1,390,000

DELL INSPIRON 3521 I3 2 500 INTEL

1,240,000

HP

HP 450G1 I7 8 1T 2G

2,530,000

HP 450G1 I5 8 1T 2G

2,020,000

HP N230SE I3 4 500 INTEL

1,355,000

HP 350G1 I7 4 750 2G

2,210,000

HP Pavilion P 039NE

2,280,000

HP Pavilion P108NE

1,980,000

HP Pavilion R118NE

1,480,000

HP Pavilion P111NE

1,980,000

HP Pavilion Envy K007

2,539,000

HP Pavilion Envy K008N

3,180,000

HP Pavilion Envy K009NE

3,375,000

 

قیمت روز تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ در بازار

 

 

تبلت

 

مدل

قیمت (تومان)

ASUS

ASUS Vivo Tab Note8 M80TA 32GB

1,190,000

ASUS Transformer Book T200TA 32GB + Dock

1,520,000

ASUS Transformer Pad TF303CL 32GB

1,250,000

ASUS Transformer Book T100T 32GB+500GB HDD

1,400,000

ASUS MeMO Pad 8 ME181C 16GB

625,000

ASUS Transformer Pad TF103CG 8GB+DOCK

1,190,000

ASUS MeMO Pad 7 ME170C 8GB

320,000

ASUS PadFone mini 16GB

1,050,000

ASUS Fonepad 7 FE170CG Dual SIM 8GB

430,000

ASUS Fonepad 7 FE375CG Dual SIM 8GB

590,000

ASUS Fonepad 7 FE375CG Dual SIM 16GB

665,000

ASUS Transformer Pad TF103C 16GB

760,000

ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB

880,000

Lenovo

Lenovo A10-70 A7600 16GB

810,000

Lenovo ThinkPad Tablet 2 3G

1,790,000

Lenovo A8-50 A5500 16GB

615,000

Lenovo A7-50 A3500 16GB

480,000

Lenovo Miix 2 8inch 64GB

1,330,000

Lenovo Ideatab S6000 16GB

855,000

Lenovo IdeaTab A3000 16GB

530,000

Lenovo Yoga Tablet 8

730,000

Lenovo A7-30 A3300 8GB

365,000

Lenovo A7-30 A3300 16GB

380,000

Samsung

Samsung Galaxy Note 8 N5100 16GB

940,000

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5200 16GB

1,200,000

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 SM T231 8GB

765,000

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM T531 16GB

1,310,000

Samsung Galaxy Tab 4 8.0 SM T331 16GB

965,000

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 SM T110 8GB

509,000

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 SM T111 8GB

589,000

Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE SM T705 16GB

1,440,000

Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE SM T805 16GB

1,620,000

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G 16GB

1,370,000

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G 32GB

1,800,000

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G 32GB+DOCK

1,995,000

I-Life

i Life WTAB 704

350,000

I Life WTAB 705DSM

400,000

TwinMos

Twinmos T73GQ1

530,000

Huawei

Huawei MediaPad X1 7.0 3G

1,070,000

Huawei MediaPad 10 FHD 16GB

1,170,000

Huawei MediaPad 7 Youth 2

440,000

 

 

چندی پیش بود که با هک شدن سرویس iCloud تصاویر شخصی هنرپیشه های هالیوودی در گستره فضای مجازی منتشر شد که در پی آن ابراز ناراحتی جمعی از کاربران و هنرپیشه های هالیوودی را به دنبال داشت اما متاسفانه شاهد اتفاقی مشابه در داخل ایران هستیم.

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

چند وقتی است که صفحه ای در شبکه اجتماعی اینستاگرام اقدام به فروش شماره تلفن بازیگران معروف سینما و تلویزیون، مجریان برنامه های تلویزیونی، خواننده ها و ورزشکاران محبوب می پردازد. گرداننده این صفحه از این راه پول هنگفتی به جیب زده و به دنبال آن اعتراض ستاره ها را به دنبال داشته است.

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

این صفحه با انتشار تصاویر پروفایل وایبر افراد مشهور، در فضای مجازی برای خود کاسبی راه انداخته که به نظر می رسد از طریق وایبر رخ داده است. این فرد یا افراد معلوم نیست که شماره های این افراد را از کجا پیدا کرده اند و چه هدف از راه اندازی این صفحه دارد برای ما بسیار مبهم است، اما آنچه که برای ما روشن است نقض آشکار حریم خصوصی این افراد است!!

البته این کار باعث ایجاد موجی از نارضایتی کاربران و هواداران ستاره ها را نیز در پی داشت این را می توان از ارسال پیام هایی کوبنده که خواستار حذف صفحه بودند به راحتی دریافت. تصاویر زیر مصداق همین موضوع است:

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

حال اگر دوستدار حمایت از ستاره های کشورمان هستید و احساس می کنید صفحه ای در اینستاگرام حریم خصوصی بازیگران، مجریان، خواننده ها و ورزشکاران کشورمان را تهدید می کند، می توانید آن را گزارش کنید. با بالا رفتن تعداد Report ها اینستاگرام صفحه خاطی را مسدود و از فعالیت آن جلوگیری به عمل می آورد.

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

شماره تلفن ستاره‌های محبوب ایران را از اینجا دریافت کنید

● به راستی گرداننده این صفحه کیست؟ تا به حال چقدر درآمد از این راه داشته؟!

● چرا به راحتی اقدام به انجام این کار می کنند؟! هدف از انجام چنین کاری چیست؟ نقض حریم خصوصی؟!

● شماره های تلفن این شخصیت های محبوب را از کجا جمع آوری کرده اند؟

 

 
 

همه دلخوشی بعضی از ماها که کارمان مستلزم ساعت ها نشستن پشت میزها و انجام کارها بدون ذره ای تحرک است این است که با ورزش و دویدن جبران این سکون و بی تحرکی را بکنیم.

نشستن‌های طولانی، اثرات فعالیت‌های ورزشی را کاهش می‌دهد

خب، هر کسی که برنامه منظمی برای دویدن روزانه داشته باشد و روزانه چند کیلومتر بدود، سود زیادی می برد، وضعیت سیستم قلبی عروقی اش بهتر می شود، اندامش متناسب می شود و احتمال ابتلا به پرفشاری خون و دیابت در او کمتر می شود. اما چنین عادت روزانه خوبی، در عین حال که بسیار خوب است، ممکن است باعث غرور بی جای این دسته از افراد بشود و آنها را از یک نکته غافل کند!

دوره های طولانی سکون و حرکت نکردن، باعث مشکلاتی در بدن می شود که حتی با ورزش هم ممکن است نتوان آنها را برطرف یا جبران کرد. بر طبق پژوهش جدیدی که توسط مرکز پزشکی Texas Southwest انجام شده است، هر ساعت نشستن، حدود ۸ درصد از اثرات مفید یک ساعت ورزش سنگین را خنثی می کند (یعنی چیزی حدود ۵ دقیقه)

نشستن‌های طولانی، اثرات فعالیت‌های ورزشی را کاهش می‌دهد

به عبارت دیگر اگر شما روزانه ۱۰ ساعت تمام هیچ حرکت بدنی نداشته باشید و دلتان را خوش کنید که روزی یک ساعت می دوید، باید بدانید که آن ۱۰ ساعت بی حرکتی، ۸۰ درصد اثرات مفید ورزش را از بین می برد!

نکته افسرده کننده تر:

اگر عادت به فعالیت ورزشی سنگین ندارید و حرکات ورزشی با شدت ملایم مثل پیاده روی انجام می دهید، باید بدانید که هر ساعت نشستن ۱۶ درصد اثر فعالیت ورزشی را از بین می  برد. مطالعات قبلی بیشتر رابطه بین ورزش و آمادگی و تناسب اندام را بررسی می کردند، اما در این تحقیق جدید که روی بیش از ۲۲۰۰ نفر انجام شده، برای اولین ساعات بی تحرکی هم، به عنوان یک شاخص در نظر گرفته شده است.

نشستن‌های طولانی، اثرات فعالیت‌های ورزشی را کاهش می‌دهد

با توجه به این تحقیق برنامه ریزی خیلی از ماها باید تغییر کند. بنابراین اگر هر روز ساعات زیادی بی تحرک هستید:

۱- یا باید مدت ورزش خود را بیشتر کنید.

۲- یا اینکه خودتان را عادت بدهید، فعالیت های هر چند مختصری در طول ساعات کاری انجام بدهید. مثلا در حالت ایستاده، جواب تلفن ها را بدهید، از آسانسور پرهیز کنید، اگر می توانید میزهایی تهیه کنید که بشود پشت آنها ایستاده کار کرد.

3- اگر در خانه هستید و می خواهید یکی دو ساعتی وب گردی کنید، چه اشکالی دارد که از تبلت به دست بگیرید و در اتاق آرام قدم بزنید.

به جای صندلی هم می توانید از توپ های بدنسازی استفاده کنید.

 
 

دستگاه های هوشمند امکانات فراوانی دارند و کاربران بسیاری را نیز به خود جذب می کنند. این روزها کار با دستگاه های هوشمند بخشی از زندگی کاربران شده است و گاهی اوقات برخی کاربران بدون این دستگاه ها قادر به انجام کارهای روزانه خود نیستند.

در کنار تمام این مزایا و ویژگی های مفید، یک نکته را نیز نباید فراموش کرد و آن، این که دستگاه های هوشمند ممکن است در شرایط بسیار زیادی دارای افت سرعت در عملکرد شوند و در روشن یا برقراری ارتباط با شبکه اینترنت مشکل داشته باشند. این مشکلات موجب می شود استفاده از دستگاه با نارضایتی همراه باشد و در این مطلب سعی داریم برخی از رایج ترین مشکلاتی را که برای کاربران اندرویدی پیش می آید، همراه با راه حل های رفع آنها معرفی کنیم.

1 ـ محافظت از باتری

اگر اندروید دارید بهتر است این مسائل را بدانید

اوایل که تلفن های همراه وارد بازار شد، کسی مشکلی با باتری آنها نداشت، اما امروزه با بزرگ شدن صفحه نمایش این دستگاه ها و اضافه شدن امکاناتی مانند مکان یابی و... مشکل باتری و شارژ دستگاه به یکی از مهم ترین مشکلات کاربران تبدیل شده است. ساده ترین روش برای صرفه جویی در مصرف انرژی باتری و افزایش مدت زمان استفاده از دستگاه هوشمند، اعمال تغییرات در روشنایی صفحه نمایش (brightness) و قابلیت مکان یابی (location) است. برای این منظور وارد settings شده و در بخش Location قابلیت battery saving mode را فعال کنید. (غیرفعال کردن این قابلیت بمراتب تاثیر بیشتری خواهد داشت) در ادامه وارد تنظیمات صفحه نمایش شده و ضمن غیرفعال کردن قابلیت auto-brightness، سعی کنید نور صفحه نمایش را کمتر از 50 درصد یا هر مقدار دیگری که به نظر شما محتوای صفحه قابل مشاهده است، تنظیم کنید.

البته برخي نرم افزارها هم هستند كه به حفظ باتري كمك مي كنند مانند نرم افزار زير:

2 ـ جلوگیری از یخ زدگی

 

یکی دیگر از مشکلات رایج در سیستم عامل اندروید، پرشدن حافظه داخلی دستگاه هاست. افت سرعت در عملکرد برنامه ها و در برخی شرایط نیز یخ زدن محیط کاربری از مشکلاتی است که بسیاری از کاربران با آن دست و پنجه نرم می کنند. برای رفع این مشکلات  باید به نکات مختلفی توجه کنید:

ـ تصاویر و نرم افزارهایی را که استفاده نمی کنید از روی دستگاه حذف یا آنها را به سرویس های ابری منتقل کنید. حتی می توانید آنها را به کارت حافظه  SD متصل به دستگاه انتقال دهید.

ـ حافظه  کش برنامه ها (app cache) را پاک کرده و از تصاویر زمینه زنده (live wallpaper) خیلی کم استفاده کنید.

برای حذف کش برنامه ها می توانید پس از مراجعه به Settings روی Apps فشار داده و در نهایت پس از فشار روی نام نرم افزار موردنظر خود Clear cache را انتخاب کنید. نرم افزارهایی همچون App Cache Cleaner و Clean Master نیز می توانند این کار را به طور خودکار برای شما انجام دهند.

3 ـ بازگشت دوباره به امواج

اگر اندروید دارید بهتر است این مسائل را بدانید

اگر در استفاده از وایرلس، بلوتوث یا حتی شبکه  سیمکارت با مشکل مواجه هستید، بد نیست حالت پرواز (Airplane mode) را به مدت 30 ثانیه فعال کرده و سپس آن را غیرفعال کنید. انجام این کار در بیشتر موارد مشکلات عنوان شده را رفع می کند و می توانید براحتی به استفاده از قابلیت موردنظر بپردازید.

اگر مشکل با راه حل فوق رفع نشد، تنظیمات بلوتوث یا شبکه اینترنت را حذف و آن  را دوباره وارد کنید.

4 ـ ارسال پیام ها به قیمت ری استارت

اگر اندروید دارید بهتر است این مسائل را بدانید

پیام های ارسال نشده از دیگر مشکلاتی است که هنگام تبادل پیام در بستر اینترنت مشاهده می شود. در صورت بروز این مشکل  باید ارتباط اینترنتی وای  ـ فای یا سیمکارت خود را کنترل کنید و از گزینه  ارسال مجدد (resend) کمک بگیرید. در صورتی که مشکل همچنان وجود داشت با ری استارت کردن دستگاه یا تغییر نرم افزار پیام رسان نسبت به رفع مشکل اقدام کنید.

5 ـ   تعریف دوباره کاربری

اگر اندروید دارید بهتر است این مسائل را بدانید

بروز اشکال در هماهنگ سازی اطلاعات از دیگر مشکلاتی است که اندرویدی ها با آن مواجه می شوند. در این شرایط  باید موارد مختلفی را بررسی کنید که عبارت است از:

ـ اطمینان از اتصال به اینترنت

ـ اطمینان از در دسترس بودن سرویس موردنظر برای هماهنگ سازی اطلاعات اعم از گوگل یا دراپ باکس

ـ کنترل صحیح بودن رمز عبور وارد شده

در صورتی که با کنترل این موارد همچنان در هماهنگ سازی اطلاعات خود با مشکل مواجه هستید، پیشنهاد می شود یک بار کاربری مورد نظر را از روی دستگاه حذف و دوباره آن را تعریف کنید.

6 ـ اجرای دوباره نرم افزار

هر نرم افزار ممکن است به هزار و یک دلیل هنگ کند. اگر با این مشکل مواجه شدید و نرم افزار شما بسته به روزرسانی دارد، حتما آن را به روز کنید. در صورتی که بسته به روزرسانی وجود ندارد و به صورت اتفاقی یکی از نرم افزارها هنگ کرده و می خواهید آن را دوباره اجرا کنید، می توانید کلید Home را فشار دهید و چند لحظه نگه دارید تا پنجره  مدیریت نرم افزارهای درحال اجرا به نمایش درآید. از این بخش می توانید با جارو کردن نرم افزار مورد نظر به بیرون، آن را به صورت force close (بستن اجباری) ببندید و دوباره اجرا کنید.

7 ـ احیای صفحه نمایش

گاهی ممکن است صفحه نمایش دستگاه شما هیچ واکنشی از خود نشان ندهد. در این شرایط می توانید با یک بار ری استارت کردن دستگاه، مشکل را رفع کنید. توجه داشته باشید برای این کار  باید دکمه پاور را فشار داده و نگه دارید تا دستگاه خاموش شود، پس از آن چند دقیقه صبر کرده و سپس دوباره دستگاه را روشن کنید.

توجه: موارد ذکر شده جزو مشکلات رایج نرم افزاری در دستگاه های مجهز به سیستم عامل اندروید است و در صورت بروز آسیب های فیزیکی (افتادن در آب، ضربه و...) مشکلات سخت افزاری یا مشکلاتی که ناشی از عملکرد سخت افزار دستگاه هستند، ممکن است به استفاده از روش های دیگر و حتی تعمیر یا تعویض برخی قطعات دستگاه نیاز داشته باشید.

 
 
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مطالب مختلف و مفید و آدرس matalebemofid.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: